Arkadaşlar ben 3 senedir xenon kullanıyorum ve karşıdan gelen 1 kişiden selektör yemedim çünkü ben önümü aydınlatmaya çalışıyorum karşıdakinin gözünü almak için uğraşmıyorum... Çok güzel bir ayar yapılırsa karşı tarafı rahatsız etmiyorsunuz...
Arkadaşlar ben 3 senedir xenon kullanıyorum ve karşıdan gelen 1 kişiden selektör yemedim çünkü ben önümü aydınlatmaya çalışıyorum karşıdakinin gözünü almak için uğraşmıyorum... Çok güzel bir ayar yapılırsa karşı tarafı rahatsız etmiyorsunuz...
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
deneyeceğim bakalım yapabilecekmiyim teşekkürler
hocam o ampülü sökmenin en kolay yolu şu.
kameralı büyük ekranlı bir cep telefonu ya da bir fotoğraf makinası ile görünmeyen yerin fotoğrafını çekin ve inceleyin. inceledikten sonra elinizle orayı tasarlamış gibi sökeceksiniz.
benim elim alıştı 3 sn içinde lambayı çıkartıyorum.
bişey sorcam osram nb plus, bosch plus 90, ve philips extreme vision ampüllerinden hangisi en iyisi?
hangisinin yanal-düz aydınlatması iyi?
gp da hangi ampülden verimli aydınlatma alınabiliyor?
renk tonları arasında bir fark var mı?
bu üçünüde deneyebilen var mı? ömürleri en son planda benim için
hayırlı olsuntel mel ne varsa farda kopardım teli tutan tutan yuva filan kalmadı birkez daha anladımki araba konusunda çok becereiksizim
ellerimide kestim sonuç olarak yarın bir elektrikçiye gideceğim inşallah sorun çıkmaz
tel büyük ihtimal yerinden çıkmıştır yuvanın alt tarafında teli tutan vida var. biraz gevşetip oraya oturtmanız lazım teli.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
tel çıktı onda sorun yok takılır ama bide üstten teli tutan şeyde çıktı
Butun yaziyi okudum kafam karisti xenon en yakin goruntu icin ne almam lazim tesekkurler
GT-I8150 cihazımdan 2 ile gönderildi
Xenon a yakın görüntüyü halojenler ile alamazsınız. Led leri bir araştırın bence. Ama halojen diyorsanız Osram breaker plus veya philips extreme vision alacaksınız. Ama her iki halojenden de xenon ile kıyaslama yapamazsınız.
Hangisi xenona daha yakin tabiki xenon gibi olmaz.
Tamam istedigim cevap tesekkurler aydinlatmasi nasil bir foto koyma imkaniniz olursa magduriyetimi cozmus olursunuz
sen yinede yandan bir foto koyarsan cok sevinirim
Tesekkur ederim zahmet ettin
Konu freefree tarafından (24/01/2014 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri