vallahi verdır desem yalan soylemiş olurum ..ben çok yakın bır zamanda bauhausdan aldığım için yazdım..fiyatıda belli kalıtesıde bence gidip alabılırsın..
vallahi verdır desem yalan soylemiş olurum ..ben çok yakın bır zamanda bauhausdan aldığım için yazdım..fiyatıda belli kalıtesıde bence gidip alabılırsın..
onrky
1.4 starjet 95hp
internette çifti 45 tl plus olduğuda malum plus yazıyor ama ne göndercekleri belli değil ben koçtaşa filan bi bakayımda olmadı yine bauhausdan alırım
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
aksine vermez doğru far ayarıyla odaklaması daha iyi olduğu için standart ampüle nazaran daha az göz alır..
45 lira yüksek bir rakam dediğim gibi 28 lira ıkı adat ampül niğht breaker plus.
onrky
1.4 starjet 95hp
koçtaşa bir bakayım bulurum nasıl olsa birinde tekzen koçtaş bauhaus![]()
bende arabayı aldığımdan beridir osram braker kullanıyorum. plus olanı çıkmış ondan alıp taktım.
farlarınıza çakma xenon takarsanız görüşünüz artmaz aksine azalır arkadaşlar. hem karşıdan gelenin gözünü mahvetmiş, trafiği tehlikeye atmış olursunuz hemde uzağı daha az görürsünüz. çünkü far reflektörü halojen lambaya göre tasarlanmıştır. çakma xenon mercek uygulaması olmadan asla halojen lambaya göre ayarlanmış farlarda performans vermez aksine karşıdakinin gözünü alır, pavyon gibi gezersiniz, karşıdan gelenden küfür yersiniz. şahsen ben çakma xenon kullanıp gece gözüme gözüme sokana sövüyorum kimse alınmasın
doğru göz alma konusunda haklısınız ama orjinal ampullere görede biraz arttı görüş benim değişme sebebim artık muayenede ağır kusur sayılması ve sağ ampulun arıza çıkarması ayrıca bende xenon olduğu halde yukarı dikip gözümü alanlara sövüyorum benimki o kadar almıyoyada ben öyle sanıyorum hiç küfür yemedim
ama breaker alıcam NEREDEN ALDINIZ ACABA ampulleri birde sizmi montaj ettiniz xenonu söküp ustaya gitmeden ben montoj edebilirmiyim?
ben praktikerden aldım. bauhause'da da mevcut. Braker Plus adında satılıyor. kendim taktım. xenonları söküp balastları çıkartıp birazda el beceriniz varsa takabilirsiniz. balastların nasıl bağlandığını görmek lazım işin kolay yada uğraştırıcı olduğunu söylemek için
NB Plus lambalar gerçekten güzel aydınlatıyorlar. ancak yağmurlu havalarda siyah asfaltta pek performans vermiyorlar. ancak özellikle sellektör yaptığınızda gündüz bile olsa yer yer tabelalarda parlamayı görebiliyorsunuz.
xenon takarken bir parça takmışlar ampulun önününde duruyor şapka giibi onu sökemedim yoksa takacağımda
ben hala bu işe girişilmemesi gerektiğini düşünüyorumyukarıda yağmurda göstermediğini belirtmişler.Gerçekten bu halojen ampüllerden ne takarsanız takın çok pişman olacaksınız.Benim denemediğim ampül kalmamıştı.Xenonun yerini tutmaz.Xenon problem çıkarıyorsa mercekli far işine girin.
Bugün Maltepe sahildeki Koçtaşın önünden geçerken aklıma geldi 2 adet nbr plus aldım tanesi 14.90 dan.En kısa zamanda değiştiricem.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ben serviste taktırmıştım acaba nasıl takıyorlar serviste ?
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bugün bende 14.90 dan 2 tane nb plus aldım ama bir yardım ederseniz sevineceğim çok uğraştım takamadım bilen arkadaş anlatırsa sevinirim öncelikle arabayı ilk aldığımda eklediğim resimdeki gibi bir parlak şapka gibi birşey yoktu galiba o olmadan takmamız lazım takmam için öğrenmem gereken bi kaç püff nokta var öncelikle soketleri bulamadım xenonda takılı olanlar orjinal soketmidir yoksa bizimkiler ayrı bir yerdemi? 2 sorum : resimde gösterdiğim şapka gibi cisimi nasıl sökeceğiz far teliylemi tutturulmuştur oraya? ve son olarak o cismi söküp soketleri takacak hale geldiysem xenonları aküye bağlı olan kısmından söktükten sonra başka yapmam gereken bir şey varmı kablolar çok karışık bağlayanda işçilikk adına birşey yokmuş.
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM YARIN NB TAKMAM LAZIM TEŞEKKÜRLER...
Bende beceremedim değiştirmeyi,telleri açtim ampul gevşedi ama yerinden çıkmadı.nette yardımcı bi video varmı acaba.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
yokmu yardım edebilecek ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri