Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
xenondan sonra ciddi derecede arttı, merceksiz farda xenon hiç performans vermiyor ayrıca ampul tipimiz h4 olduğu için motorlu bir ampül var içeride yukarı aşağı oynuyor tamamen uydurma bir sistem hemen sök derim..
doğru söylüyorsunuz uzunlar felaket zaten değişirim baktım olmadı artık mercek uygulamasına kadar gider
Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben olsam xenondan sonra halojen ampüle geçmem.Gözünüz alıştığı için ne takarsanız takın xenonun yerini tutmayacaktır.Eski arabamda merceksiz xenon vardı far ayarı yaptırmıştım ve hiçbir sıkıntı yaşamadan 2 sene kullandım.Şuanki normal sarı ampül ve geceleri xenonu arıyorum.Merceksiz xenon yağmurlu havada aydınlatma bozuluyordu.Bikaç sene önce polom vardı ve piyasada ne kadar ampül varsa denemiştim.Çoğu sahte veya çin üretimi olduğu için sonuç hüsran..
sizde haklısınız ama bizim puntoların farları Tayfun arkadaşımızın dediği gibi değişik bir sisteme sahip selektör için içerisinde tam saliyesini hatırlamıyorum birkaç salisede bir kalkıp inen reflektörmüdür öyle bir şey var xenonda felaket oluyor uzunlar dağı taşı aydınlatıyor osram breaker plus buldum arkadaştan onu takıp deneyeceğim birde philips bulup denerim ona göre karar veririm