Alıntı tekeser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben arabayı ilk aldığımda teknik olarak dikkatimi sacı çekti. gerçekten gördüğüm en kalın saclardan volvo kadar olamsada türkiye deki otomobil standartlarının üzerinde olduğunu farkettim. ve bunun kendimde yanılgı olmasın diye test etmeye karar verdim hemen hemen piyasadaki diger otolara yöneldim ve incelemeye başladım. gerçektende yanılmamışım sacı oldukça kalın bunun en büyük örneği kapıların kapanış sesleri ve açılırken kola binen yük... birde hyundaileri tavsiye ederim bir inceleyin aradaki farkı anlarsınız.
Aslında kapı sacının ve ağırlığının kapı kapama sesiyle çok ilgisi yok. Bu tamamen kapı ile gövd arasına yerleştirilen contaların tasarımı ile ilgili. Bunun üzerine son 7-8 yıldır tüm firmalar çalışmaya başladı. Contalardaki, sızdırma, yağmur ve hava geçirme gibi temel özelliklerin yanında kapı kapama sesi ile ilgili birçok detay test ve değerlendirmede yapılıyor. Zaten müşterilen ara almasındaki etkenlerden de biri olarak değerlendiriliyor.
Sac kalınlığına gelince çok detaylı incelmedim ve ölçmedim ama bir Ford veya VW araçla arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aslında güvenliğide çok etkisi yok, nekadar hafif o kadar az ağırlık ve yakıt tüketimi demek. Yeterli gerekli iç güçlendirmeler ve formlar verilsin ki yükses süratlerde titreşim yaparak ses üretmesin.