Eibach 5cm konfor acısından güzel 16" te de iyi durur bence
Merhaba arkadaşlar
Punto evomdaki jant ve lastikleri değiştirdim. 16 jant ve lastik ölçülerim 195x45x16 haliyle araç leylek gibi havada kaldıaşağıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi ön ve arkadaki boşlukları ölçtüm sizce kaç cm'lik yay takmalıyım ki güzel dursun 5 cm mi yoksa 3,5cm mi? Hangi marka önerirsiniz?
YANDAN GENEL GÖRÜNÜM
ÖN LASTİK
ARKA LASTİK
![]()
Eibach 5cm konfor acısından güzel 16" te de iyi durur bence
Eibach 5cm kesinlikle bende de takılı
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
H&R 5 Cm iyi düşürüyor Eibach de iyi![]()
TSİ Jetta.
FK 5 cm nasıldır fiyatları daha uygunda o açıdan soruyorum.
Jantlar çok güzelmiş et değerleri nedir acaba?
bende eibach 3,5 vardı, 205-45-16 ön tam olarak 2 cm arka tam olark 3 cm alçaldı, ama kesinlikle vereceğin paraya değmez, 2 cm için sök tak ıvır zıvır gerek yok.
5 cm eibach da önleri ve arkaları 1 er cm daha fazla düşürüor. bende o da atmin etmez ama fena değil.
3,5 hr
5 eibach aynı düşürür...
sen 5 lik hr al boşver![]()
ama yok 5lik hr yide boşver en azından ben alana kadar, forumda 2. el çıkarsa , benden önce davranıcak birini istemem![]()
5 lik h&r al bence...
Keyif BMW'Dir...
abi adamı yanlış yönledirmeyinben alıcam 5 lik hr
![]()
aracın dizelse dizel yayı alacaksın, aracın dizelse benzinli yayı alırsan 5+ 1-2 cm daha düşer. ama sen benzinli yayı al dizel bana lazım![]()
Bu kaç cm lik Yay Hadi bilin bakem
![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
konfor açısından 5 lik eibach veya 3.5 hr ikiside aynı düşüyor.
Farklı
BRAVODAKİ 5 lik voglant a benziyo
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Neden 195 - 45 - 16 taktınızki 195 -55-16 takıp öyle bi baksaydınız sürtecegini sanmıyorum lastiklerin aranında biraz olsun kapanıcagından eminim denemek amaclı kendı aracıma taktırmıstım , egerki ben 45 yanak seviyorum diyorsanız bişi diyemem![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri