5cm Eibach diyorum. Benim aracta da takili.
5cm Eibach diyorum. Benim aracta da takili.
Oz Büyücüsü
Hr 5 cm diyorum ama cok düşmesin konforda iyi olsun o zman 3.5 hr alin
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
abi 3.5 hr diyosunuz diye sorasım geldi, 5 lik eibach da H&R 3,5 kadar düşürmüyor mu? arada ki fark nedir. ben 3,5 hr ve 5 eibach aynı düşer diye biliyodum. konfor olayını bilemicem tabi hangisi daha konforlu olabilir acaba....
Konu sadece_erhan tarafından (09/12/2011 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
valla ben 3,5 almaya karar verdim çünkü bazen hafta sonları köye möye gidiyorum 5 lik alırsam altını çok vururum gibime geliyor 3,5 lük beni keser diye düşünüyorum belki ilerde lastik ebatlarınıda 205x55x16 ya geçerim o açıdan 3,5 luk benim için daha iyi olabilir düşüncesindeyim.
bende 3.5 hr var forum toplantılarında yanyana koyunca arabaları 5 lik eibachla aynı düşüklükte duruyor...konforu nasıl diye soracak olursan hiçbiri orjinal gibi olmuyor muhakkak bi kaybın oluyor ama makaslarda ve virajlarda yere yapıştığını görünce buna değer diyorum...![]()
yok orjinalle değil 3,5 hr ve 5 eibach kıyaslandığında hangisi konfor yönünden dah iyidir diye sormak istemiştim.
hemen hemen aynı derken biri mutlaka daha serttir abi, eibach sportline olduğuna göre daha serttir diye dünüyorum. konfor içinde yumuşak yaymı gerek?
b enim önler hayvanlı düşükiki parmak zor giriyo ama kondforu yükseltmek için yayları değiştiricem, soğuk presli eibach var 3,5 iken ön 2 cm düşmüş 7 ye kadar indirmiştik
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri