Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 1.3 punto evo dualogic 95 hp

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan bir daha uğramamış, Start stopla geri kaçırıp bir aracın içine girdi galiba
    Yada S&S bir yere kaçmiş

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

Hiç sorun yok 95'lik Evo yaşanınca öğrenilir. 95'lik Türkiyede ilk alan benim, Maaşallah yağ gibi kaçıyor...
    aynen katılıyorum size. arada arkadaslarla denediğimizde 95hp olduguna inanmayan oldukca fazla cıkıyor. herkez daha fazladır bu diyor. bence 1.3 95hplik motorlar oldukca basarılı
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Baran --
    Yagmuradam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 43

Dualogic fiyatına göre güzel bir icat. Çift kavramalı otomatikler çok daha konforlu ama ücretleri de ona göre.

Aklıma chip box geldi araç gitmiyor dendiğinde. Ben taktım 1.3 otomatik linea aracıma.
    Şehir içinde araç çok daha atak oldu. Zaten uzun yolda keyifliydi..

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendim ataklık yok ağır kalıyor demişsiniz biz de 5 ay önce aldık aynı aracı maşallah basınca gidiyor üstelik 200 Nm max tork u olan araca diyorsunuz atak değil diye bir çok araç bu ataklığa sahip değil... dualogic şanzumanda da manuel kullanın yüksek devirlerde vites değiştirin performans istiyorsanız üstelik her dualogic te var mı emin değilim sizde yok gibi söylediklerinize bakılırsa ancak benim aracımda turbo basıncına göre açıldığını tahmin ettiğim spor modu tarzı bir şey var vites geçişleri o kadar çabuk ve kesintisiz oluyor ki... S&S ile ilgili de 3-4 sn kala vites koluna dokunun aracı çalıştırın bir sıkıntınız kalmaz

iyi akşamlar diliyorum
    Alıntı atila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun aracınız.bir kaç hafta içerisinde düşüncelerinizin değişeceğini biliyorum.gaz pedalına biraz basarsanız ataklığı daha iyi hissedersiniz.0 100 ü 11saniye ,araca henüz alışmadığınızı düşünüyorum.
    Hiç sorun yok 95'lik Evo yaşanınca öğrenilir. 95'lik Türkiyede ilk alan benim, Maaşallah yağ gibi kaçıyor...
    Alıntı abahri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar.95 lik punto aracımı alalı 1 ay oldu ve şu anda benim için ilk aldığım günkü problemler ,forumun ve merağım sayesinde nerdeyse sıfıra indi.Araç inanamayacağınız kadar atak,herşey kullanımınıza sunulan seçenekleri değerlendirmenizle doğru orantılı.Bence düz vites bir araçtan çok daha zevkli bir araç.Bir çok varyasyonda aracı kullanabiliyorsunuz.bunlar tamamen şahsi görüşlerim.Aracın ve forumun yenisi olduğum için şimdilik benden bu kadar.
    Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dualogicte hiç bir sıkıntı yok dostum, ilk mesajı yazan arkadaş ard niyetsiz ancak acemice yazmış, kullanmayı öğrenince çokta zevkli bir şanzuman, 95 hp de gerçekten iyi kaçıyor, hayırlı olsun aracınız.
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum size. arada arkadaslarla denediğimizde 95hp olduguna inanmayan oldukca fazla cıkıyor. herkez daha fazladır bu diyor. bence 1.3 95hplik motorlar oldukca basarılı

Bu kadar arkadaşımız dostumuzun yorumunun üzerine artık yorum yapmama gerek yok gibi , araç atak değil diyenlere bir foto ekleyeyim (yalnız bu foto izmir-çeşme yolunda inanılmaz bir rüzgarlı havada çekilmiş bir fotodur, araç neden gitmiyor diye şüphelenmiştim, müziğin sesini kısınca rüzgarın şiddetini anladım ve gazı kesmiştim)
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar arkadaşımız dostumuzun yorumunun üzerine artık yorum yapmama gerek yok gibi , araç atak değil diyenlere bir foto ekleyeyim (yalnız bu foto izmir-çeşme yolunda inanılmaz bir rüzgarlı havada çekilmiş bir fotodur, araç neden gitmiyor diye şüphelenmiştim, müziğin sesini kısınca rüzgarın şiddetini anladım ve gazı kesmiştim)
    Emrullah hocam serilik başka max. hız başka..bir laf vardır beygir araç sattırır asıl önemli olan tork..otomatik araçlarda tork herzaman manuellere göre biraz daha geride kalır ki bu çok normaldir zaten onun için vitesi övmek yada sövmek bence saçma..kronik arızaları var mı var elbette..tam otomatik gibi olması beklenemez ki...önemli olan elindeki makineden en iyi verimi almak..
    adam benim aracım şöyle böyle diyor herkes bir ağızdan ama benim aracım böyle ama benim aracımın vitesi öyle değil öbürü diyor ama benim s&s im şöyle..arkadaşlar adam kendi aracınının sorununu yazmış ve sormuş acaba ben mi yanlış kullanıyorum diye bunda ne kötülük var ki? yukarıda çok ayıp yorumlar da var birşeyler kaçmış falan gibi yapmayın Allah aşkına forumun seviyesi kaçıyor yazan arkadaşlara ayıp oluyor bu forum çok göz önünde olan bir forum biraz daha dikkatli yazalım..

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrullah hocam serilik başka max. hız başka..bir laf vardır beygir araç sattırır asıl önemli olan tork..otomatik araçlarda tork herzaman manuellere göre biraz daha geride kalır ki bu çok normaldir zaten onun için vitesi övmek yada sövmek bence saçma..kronik arızaları var mı var elbette..tam otomatik gibi olması beklenemez ki...önemli olan elindeki makineden en iyi verimi almak..
    adam benim aracım şöyle böyle diyor herkes bir ağızdan ama benim aracım böyle ama benim aracımın vitesi öyle değil öbürü diyor ama benim s&s im şöyle..arkadaşlar adam kendi aracınının sorununu yazmış ve sormuş acaba ben mi yanlış kullanıyorum diye bunda ne kötülük var ki? yukarıda çok ayıp yorumlar da var birşeyler kaçmış falan gibi yapmayın Allah aşkına forumun seviyesi kaçıyor yazan arkadaşlara ayıp oluyor bu forum çok göz önünde olan bir forum biraz daha dikkatli yazalım..
    s&s çaliştiğinda rampada aracın kaçması sorun değilki katologta kocaman yazıyor rampada vitesi (+)-(-) yönünde hareket ettirerek çaliştirin aracı diye
    2.si S&s biryerine kaçmiştir yazmadım S&S biryere kaçmiştir yazdım.burda argo bir tabir yokki önce yazılanı anlayıp sonra seviyeyi testedin

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Ya üstad o kardeşimiz aracın acemiliğini çekiyor onu kasteddim ayrıca araç gitmiyor kalkışta ağır kalıyor diyor, yani dizel araç kullanmayanlar ilk kez dizel kullanınca afallıyorlar, benimde ilk aracım benzinliydi dizele geçince şok oldum ancak ileri viteslere geçnce ne kadar atak old anladım, bir atasözüyle alıntı yapmak istiyorum yorumlar için özellikle benim yorumum "öküzün altından buzağı aramayın" ben atikliğini performanslığını güçlülüğünü on plana çıkartarak gözlemlerim deneyimlerim sonucu yorumlarımı yaparım, ne kimseye ters cevap ne de başka bi amaçlı yorum yapmam , ha tutupta vatandaş alakasız yorum yapıyorsa yorumuma karşın veya beni aşağılıyorsa cevabınıda vermekten çekinmem, diyebilirim ki fiat araçlarının içinde 1.6 dizeller (kullanmadığım için) hariç diğer tüm dizel ve benzinlilerin en güçlüsü, özellikle puntoların içinde, dizel bir araçtan ilk kalkışta performans beklenmesi abesle iştigal...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s&s çaliştiğinda rampada aracın kaçması sorun değilki katologta kocaman yazıyor rampada vitesi (+)-(-) yönünde hareket ettirerek çaliştirin aracı diye
    2.si S&s biryerine kaçmiştir yazmadım S&S biryere kaçmiştir yazdım.burda argo bir tabir yokki önce yazılanı anlayıp sonra seviyeyi testedin
    Kıvanç bey ben çok iyi anlıyorum yazılanları merak etmeyin fakat sizde biraz araçlar hakkında yada şöyle söyliyim evolar ile ilgili arkadaşlarımızın gözlemlerine karşı biraz makul olun bence..madem öyle gocunmanıza da gerek yok o zaman yorumum geneldir..
    Ya üstad o kardeşimiz aracın acemiliğini çekiyor onu kasteddim ayrıca araç gitmiyor kalkışta ağır kalıyor diyor, yani dizel araç kullanmayanlar ilk kez dizel kullanınca afallıyorlar, benimde ilk aracım benzinliydi dizele geçince şok oldum ancak ileri viteslere geçnce ne kadar atak old anladım, bir atasözüyle alıntı yapmak istiyorum yorumlar için özellikle benim yorumum "öküzün altından buzağı aramayın" ben atikliğini performanslığını güçlülüğünü on plana çıkartarak gözlemlerim deneyimlerim sonucu yorumlarımı yaparım, ne kimseye ters cevap ne de başka bi amaçlı yorum yapmam , ha tutupta vatandaş alakasız yorum yapıyorsa yorumuma karşın veya beni aşağılıyorsa cevabınıda vermekten çekinmem, diyebilirim ki fiat araçlarının içinde 1.6 dizeller (kullanmadığım için) hariç diğer tüm dizel ve benzinlilerin en güçlüsü, özellikle puntoların içinde, dizel bir araçtan ilk kalkışta performans beklenmesi abesle iştigal...
    Emrullah bey altta yazdıklarımın kesinlikle sizinle alakası yok sadece ben hız ile ilgili yorumunuza karşı üst paragraftakı yazıları yazdım ondan sonrası genel anlamda yazılmış birşeydir üstünüze alınmayın sizi tanıyorum zaten

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Kıvanç bey ben çok iyi anlıyorum yazılanları merak etmeyin fakat sizde biraz araçlar hakkında yada şöyle söyliyim evolar ile ilgili arkadaşlarımızın gözlemlerine karşı biraz makul olun bence..madem öyle gocunmanıza da gerek yok o zaman yorumum geneldir..

Emrullah bey altta yazdıklarımın kesinlikle sizinle alakası yok sadece ben hız ile ilgili yorumunuza karşı üst paragraftakı yazıları yazdım ondan sonrası genel anlamda yazılmış birşeydir üstünüze alınmayın sizi tanıyorum zaten
    sayın Tayfun bey yorumunuzu yaparken" yukarıda ayıp yorumlar var birşeyler kaçmiş falan " yazıyorsunuz.O yazınızın 2-3 satır üstünde benim yorumum var.
    benim yazdığım şey basit bir espiri hakaret ima yada küfür anlamı güdülmiycek bir basit bir espiri " Yada S&S bir yere kaçmiş "

S&S bir yere kaçmiştir ile S&S bir yerine kaçmiştir epey ayrı sözler.Gocunduğum falanda yok benim yorumumun altına cümlemden yanlış bir alıntı yaparak ithamda bulunmanız aynı benim yapmadiğim "S&S bir yerine kaçmiştir " yorumu kadar yanlış bir yorum

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Farkındayım alt kısımdakilerin bana ait olmadığını, ben sadece 95 liğin veya genel konuşulan dizelin gitmeme sorunu veya kalkış sorunundan bahsedenler için genel bi açıklama yapmak istedim, az önce dışardan geldim, birinin evosuyla işyerine bırakıldım, yağmur yağıyordu çünkü, o arkadaşta beni tatmin etmiyo abi dedi, bende dedim ki daha demin forumda tartıştık, ya dedim senin önceki araçların benzinli ve atak araçlardı bundan o performansları bekleme dedim , gülüştük
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Yanlış bilgi olmasın hemen düzeltelim:
    Dualogic şanzıman düz şanzıman ile aynı dişli oranlarına sahiptir, yani motorda üretilen AYNI miktarda TORK'un etkisi tekerle düz vitesteki kadar iletilmektedir.

Dualogic sadece vites değiştirme hızında geri kalmaktadır yani tork mork karıştırmayın TORK ya da BEYGİR yönünden bir eksiklik yok manuel vitese göre

Hatta 95BG multijet öncelikle max torkunu 1500rpm'de verdiği ve 95bg olduğu için 75 -90 lık multijetlere göre her türlü daha saha saglam kaçacaktır.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış bilgi olmasın hemen düzeltelim:
    Dualogic şanzıman düz şanzıman ile aynı dişli oranlarına sahiptir, yani motorda üretilen AYNI miktarda TORK'un etkisi tekerle düz vitesteki kadar iletilmektedir.

Dualogic sadece vites değiştirme hızında geri kalmaktadır yani tork mork karıştırmayın TORK ya da BEYGİR yönünden bir eksiklik yok manuel vitese göre

Hatta 95BG multijet öncelikle max torkunu 1500rpm'de verdiği ve 95bg olduğu için 75 -90 lık multijetlere göre her türlü daha saha saglam kaçacaktır.
    kesinlikle tork ve beygir zaten onlar motor ile ilgili olaylar dediğiniz gibi serilik bakımından olayı inceliyoruz..
    Konu tayfux tarafından (26/04/2012 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sayın Tayfun bey yorumunuzu yaparken" yukarıda ayıp yorumlar var birşeyler kaçmiş falan " yazıyorsunuz.O yazınızın 2-3 satır üstünde benim yorumum var.
    benim yazdığım şey basit bir espiri hakaret ima yada küfür anlamı güdülmiycek bir basit bir espiri " Yada S&S bir yere kaçmiş "

S&S bir yere kaçmiştir ile S&S bir yerine kaçmiştir epey ayrı sözler.Gocunduğum falanda yok benim yorumumun altına cümlemden yanlış bir alıntı yaparak ithamda bulunmanız aynı benim yapmadiğim "S&S bir yerine kaçmiştir " yorumu kadar yanlış bir yorum
    Kıvanç bey sözlerinizi ben başka anladıysam başkaları da benim gibi anlayabilir o zaman size düşen daha açık sözler sarfetmeniz ve sözünüzün nereye gideceğini düşünmenizdir...neyse ilgilendiğiniz için yine de teşekkür ederim..

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Kıvanç bey sözlerinizi ben başka anladıysam başkaları da benim gibi anlayabilir o zaman size düşen daha açık sözler sarfetmeniz ve sözünüzün nereye gideceğini düşünmenizdir...neyse ilgilendiğiniz için yine de teşekkür ederim..
    Sözümün gittiği yer açık da vinci nin şifresi değil yetişkin her insanın rahatlıkla algılayabileceği açıklıkta 5 kelime 1 noktadan oluşan yalın bir cümle

tayfun bey sizede düşen okuduğunuz şeyin ne olduğunu anlamadan birkişiyi eleştirmemek eğerki o hatayı yaptıysanız her medeni insanın yapması gereken şeyi yapıp özür dilemek

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Sözümün gittiği yer açık da vinci nin şifresi değil yetişkin her insanın rahatlıkla algılayabileceği açıklıkta 5 kelime 1 noktadan oluşan yalın bir cümle

tayfun bey sizede düşen okuduğunuz şeyin ne olduğunu anlamadan birkişiyi eleştirmemek eğerki o hatayı yaptıysanız her medeni insanın yapması gereken şeyi yapıp özür dilemek
    Kıvanç bey ben özür dilemeyi çok iyi bilen bir insanım forumdaki mesajlarımı taradığınızda da hatam var ise özür dilediğimi çok iyi göreceksiniz..halen daha laflarınızın nereye gideceğini ölçüp biçmeden konuşuyorsunuz anlaşılan o ki siz bu üslubunuza devam edeceksiniz onun için ikili münasebete girmek istemiyorum daha fazla iyi günler..

ANDAÇ SADIÇ
    ANDAC1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 3

Seferihisar ayrımından önceki hafif eğimli uzun düzlükte 200 gördüm. ayrıma geldiğim için yavaşlamak zorunda kaldım. aracım şu an 1500 km.'de, Demekki motoru açmaya gerek yokmuş dedim.

95 beygir ve duologic alışınca çok keyifli.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Kıvanç bey ben özür dilemeyi çok iyi bilen bir insanım forumdaki mesajlarımı taradığınızda da hatam var ise özür dilediğimi çok iyi göreceksiniz..halen daha laflarınızın nereye gideceğini ölçüp biçmeden konuşuyorsunuz anlaşılan o ki siz bu üslubunuza devam edeceksiniz onun için ikili münasebete girmek istemiyorum daha fazla iyi günler..
    Kibri gözünü kapayan insanlardansın.3 kelimeyi kendine göre çekip yorumlayan yorumuna göre karşısındakini eleştiren birisin.benimde senle işim olmaz bu sohbetde burada kapansın iyi günler

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Kibri gözünü kapayan insanlardansın.3 kelimeyi kendine göre çekip yorumlayan yorumuna göre karşısındakini eleştiren birisin.benimde senle işim olmaz bu sohbetde burada kapansın iyi günler
    Allah kibirli insanlardan eylemesin sadece beni değil hiçkimeyi..beni daha tanımadan kibirli diye nitelendirmeniz çok doğru bir davranış sanırım çok şükür rabbime beni bilen çok iyi biliyor yukarıda da dediğim gibi sizin üzlubunuz sizi yansıtıyor zaten onun için sizinle muhattap olmamakta kendi adıma fayda görüyorum size de iyi günler..

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Allah kibirli insanlardan eylemesin sadece beni değil hiçkimeyi..beni daha tanımadan kibirli diye nitelendirmeniz çok doğru bir davranış sanırım çok şükür rabbime beni bilen çok iyi biliyor yukarıda da dediğim gibi sizin üzlubunuz sizi yansıtıyor zaten onun için sizinle muhattap olmamakta kendi adıma fayda görüyorum size de iyi günler..
    söz söylemeye değmez uzatmaya değmez yanlış anladın yanlış anladığını kabul etmedin kendini büyük bir kul sanıp karşındakini küçük gördün allah seni ıslah etsin Allah aşkına birdaha bana cevap yazma benden uzak Allaha yakın ol selametle kal

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

söz söylemeye değmez uzatmaya değmez yanlış anladın yanlış anladığını kabul etmedin kendini büyük bir kul sanıp karşındakini küçük gördün allah seni ıslah etsin Allah aşkına birdaha bana cevap yazma benden uzak Allaha yakın ol selametle kal
    nereye varacağını düşünmeden yanlış sözler söylüyorsun ve kabullenmiyorsun halen daha üsteliyorsun sende lütfen bana yazma bu yazı benim için sana yazılmış son yazıdır..Amin inşallah dediğin gibi Allah'a yakın sana uzak olurum yine de iyi dileğin için teşekkür ederim..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon