Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size sizin üslubunuzla cevap vermiyorum.Çok bilmişlik taslayan da ben değil sizsiniz .resim koymanıza gerek yok o switchin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.. 90 lı yıllarda kasetçalarlı ototeyplerin kaseti çıkartınca radyoya geçen switcherin aynısı.. veya fotokopi makinalarını söküp takarken onlarcasını söküp takarken ezberledim.Bu konuda tecrübem var merak etmeyin. kapı kildini açan motorda 12 v luk bir motor. 3 aydırda sorunsuz bagaj kapım çalışıyor.. 10 luk saplama takmadım oraya küçücük saat vidası taktım. Switche basan dil aşındığı için .. yok yanarmış yok kısa devre yaparmış güldürmeyin insanı lütfen bilmiyorusunuz madem kafa bulandırmayın.. sizin gibi servis kafasıyla iş yaparsak yandık. bozulan her parçayı değiştir. her tarafa saçacak paramız çok ya. peki sizin gibiler yüzünden boş yere değiştirilen parçaları servisler ne yapıyor biliyormusunuz? Çıkmacılara , klimacılara , oto elektrikçilere satıyorlar.
peki hüseyin bey,diyelimki sen haklısın; ben sanki insanları yanıltıyormuşum yada yanlış bişeyler anlatıyormuşum gibi,senin öne doğru fırlayıpta ne kilidi değiştirmesi ne spreyi demene anlam veremedim... eğer yazdıklarımı okuduysan insanların bagaj lambaları yanmıyorsa hemen servise gidip kilidi değiştirtmemelerini spreyle temizlemelerini anlattım. senin eline aldığın kilidi,ben perçinlerini söküp parçalara ayırıp tekrar toplayıp yerine taktım eisenheim efendi,terbiyeni takın.... sizin gibiler derken ,benide o kasttediğin servis elemanlarıyla bir tutman,sana beni tanımayan biri olarak hiiiiç yakışmamış paşam.... bana sadece o vidayı neden taktığını izah et,bagaj lamban yanmıyor diye mi? yoksa bagaj lamban sönmüyor diyemi? boş kaldığın zaman benim yazdığım konularada bir göz at, ondan sonra karalama kampanyana devam et aslanım...