hüseyin bey kolay gelsin,kainatın sırrını bulmuş gibi bir anlatım yapmışsınız çok beğendim,ama kazın ayağı öyle değil biladerim.senin o saatçi vidası attığın dil bahsettiğimiz switch anahtarın 2mm genişliğindeki tetikleyicisine temas edip elektiriği kesiyor ve bagaj lambasının sönmesini sağlıyor. biz yanmayan bagaj lambasını yakmak için tam tersini yapacağız,yani tozdan kirden sıkışan, bagajı açtığımızda ser kalamayan switchin üzerindeki 2mm lik dilin dışarı doğru hareket etmesini sağlamalıyız,bunun içinde öncelikle temizleme spreyleriyle temizlemeli yinede yanmıyorsa söküp switchin sağlam olduğunu kontrol etmeliyiz.siz galiba bagaj lambanız sönmediği için bukilidin içindeki hareketli parçaya vida taktınız.taktığınız vida aşırı baskı yapacak ve zamanla switchin kısa devreyle erimesine yol açacak aha buraya yazıyorum. ve bagaj lambası yanmayıp da böyle bişey yapmaya kalkışmayın sonra pahalıya mal edersiniz,elimde bu switchen var resmini çekeyim ve nekadar küçük ve hassas olduğunu sizde görün....
Yer imleri