arkadaşlar konuyu hortlatıyorum aracımın sorunu halloldu.nasıl derseniz fiattan vede tüketici heyetinden bir sonuç çıkmadı çünkü ben aracımı servisten aldıktan sonra klima şikayetinden götürdüğüm zaman 2 yada 3 götürmemdede bana iş emri açmamışlar hal böyle oluncada hiç bir yasal dayanağım kalmadı hem genel merkez hemde tüketici heyeti benden şikayetimle ilgili götürdüğüm iş emirlerini istediler bende servise sorduğumda yok bizde iş emri dediler.neyse yaz girişidir gideyim klimamı yaptırayım dedim artık çıkma yada yeni bir tane komprosör almayı gözden çıkarmıştım.sanayide bir klimacıya gittim sorunumu anlattım neyse aracımı bosch marka bir klima cihazına bağladılar cihazda aracımda klima gazı normal çıktı,ama klima yağı hiç yoktu.usta klima hortumun yırtıldığı zaman klima yağında boşalmış servis hortumun yenisini takmış ama yağı eklememiş dedi.neyse ben anlamıyorum ama klima komprosörünün durumuda çok iyi dedi bağladığı cihaz öyle gösteriyormuş yani anlayacağınız 40 lira verdim komprosore yağ bastı ve mevcut gazını vakumlayıp tekrardan bastı ,2 gündür klima ful açık şuana kadar hiçbir sorun yok soğutmasıda çok güzel.1240-40=1200 tl ))