arkadaşlar 2010 eylül ayında aracımın altını taşa vurmam sonucunda klimanın rekorları ve tamponumun altı kırıldı,aracım kaskolu olduğunda vede garantide olduğundan servise götürdüm,tamirini orda yaptırdım.aracıma klima gazı basılmış,klima yağı deyişmiş,klima komprsör hortumu ve tampon deyişti,ve arabama 20.000 km bakımı yapıldı aracım 22.000 kmde idi.neyse aracımı aldım servisten çıktım daha 1km falan yapmamıştımki aracımın klimasının soğutmadığını anladım tekrar servise döndüğüm de zaten saat akşam 18:00 civarı idi vede ramazanlıktı,aracımı yarın tekrardan getirmemi istediler.diğer gün götürdüğümde klima gazının fazla olduğunu onun için soğutma yapmadını söyleyip sorunumu giderip gönderdiler,tekra 2 gün sonra yine klimanın soğutmadını ve arabanın devrini düşürüp artırdığının farkına vardım araba bi öne yığılıp tekrar kendine geliyordu yani klima bi devreye giriyor tekrar devreden çıkıyordu ve soğutma yapmıyordu,tekrar götürdüğümde bu seferde klima gazını eksik bastıklarını söyleyip sorunumu hallettiklerini beyan ettiler ve bende arabamı alıp ayrıldım,tabi oradan ayrılırken klima çalışıyor ve sorun yoktu,malum aylardan eylüldü ve artık havalarda serinliyordu zaten klima kullanmayıda pek sevmediğim için bu yaza kadar 1 hafta önceye kadarda klimayı hiç(birkaç defa kışın öyle 5 er dakika bi kaç defa açmıştım) kullanmadım, geçen hafta klimayı açtığımda yine aynı sorun oldu servise götürdüm(aracımın garantisi biteli 1 ay oldu) bu sefer hememcecik arızasını buldular klimanın komprosörünün arızalı olduğunu fiyatınında 1240 lira olduğunu bi çırpıda söylediler ve komprosöründen hariç başka arızalarında çıkabileceğini eklediler(yani ekstra masraf)bende geçen sene aynı arızadan 2 defa geldiğimi bana gazından olduğunu söylediklerini madem gazdan deyilde komprosördense aynı arıza geçen senede vardı neden araç hem garantideyken hemde kazalı vede kaskolu halde geldiğinde bu arızayı bulup yapmadınız dedim nettiysem ettim ama nafile derdimden anlamıyorlar.bana geçen sene arabana bakan usta işten ayrıldı diyorlar arkadaşlar böyle birşey olurmu Allah aşkına.ben neyapayım şimdi.