Alıntı AlemCi_SeRSeRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok Sıkıldım Ucuz Muhabbetlerden Yok Şamar Oğlanı Yaparlar Şöle Olur Böle Olur..Varsa Atarı Olan Vuyursun..E5 Bizim Varsa Ben E5te Harbi Seni Ezerim Diyen Gelsin Arkadaşım Burda Böyle Yazmakla Olmuyor Bu İşler...
AlemCi_SeRSeRi@hotmail.com her çeşit arabamız mevcut neyle kapışmak isterseniz gelin seçin 75 bg den 400 bg e kadar araba mevcut icraat görelim anca yazı okuyoruz
sen benim yazdığımı okumamışsın veya anlamamışsın
gel kapışalım değilim, öyle hayatı laylaylom yaşayan biri de değilim.
Kolay gelsin

Aşağıda da arkadaşımız ne güzel yazmış. Böyle bir şeyde istersen. Karting yarışlarına katıl, bu kesmezse Türkiye çapında amatör Karting'ler pro seriler var.
Bunlar da kesmezse motorsporlarında yarışmak için lisans al, istediğin biri seri de yarış. Bunun için sana yardımcı da olurum.

Ama gidip de bu şekilde basmaya uygun olmayan bir araçla yok şöyle basarım ederim deme komik düşer.

Alıntı dunesea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım kardeşim biz o bahsettiğin E-5 de eşlerimiz, çocuklarımızla seyehat ediyoruz. hani diyorum ki hayatlarımızı tehlikeye atmasan.... !!!

Madem aracınla yüksek hızlara çıkmaya meyillisin. yarış yapmayı seviyorsun. git amatör olarak motor sporları ile ilgilen. trafiğe açık alanda insanların yaşamlarını tehlikeye atmak sence mantıklı mı ???