Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Dizel Evoma Chip Yazdırdım

Erdem Eralp
    dunesea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı AlemCi_SeRSeRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Sıkıldım Ucuz Muhabbetlerden Yok Şamar Oğlanı Yaparlar Şöle Olur Böle Olur..Varsa Atarı Olan Vuyursun..E5 Bizim Varsa Ben E5te Harbi Seni Ezerim Diyen Gelsin Arkadaşım Burda Böyle Yazmakla Olmuyor Bu İşler...
    AlemCi_SeRSeRi@hotmail.com her çeşit arabamız mevcut neyle kapışmak isterseniz gelin seçin 75 bg den 400 bg e kadar araba mevcut icraat görelim anca yazı okuyoruz
    Canım kardeşim biz o bahsettiğin E-5 de eşlerimiz, çocuklarımızla seyehat ediyoruz. hani diyorum ki hayatlarımızı tehlikeye atmasan.... !!!

Madem aracınla yüksek hızlara çıkmaya meyillisin. yarış yapmayı seviyorsun. git amatör olarak motor sporları ile ilgilen. trafiğe açık alanda insanların yaşamlarını tehlikeye atmak sence mantıklı mı ???

2. Bu mesajı için 4 kişi dunesea'ye teşekkür etti:

FATİH EMANET
    AlemCi_SeRSeRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 19

Yok Be abicim Bişi Yaptığımız kimseyi tehlikeye atmıyoruz...ama meraklısı varsa yüksek hızlara çıkmadan trafikte bi show yapabilirim 40-50 km hızla akan trafik yeterli maksimum 70 olsun yasaal hız sınırları içinde bekliyorum
    Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı AlemCi_SeRSeRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Sıkıldım Ucuz Muhabbetlerden Yok Şamar Oğlanı Yaparlar Şöle Olur Böle Olur..Varsa Atarı Olan Vuyursun..E5 Bizim Varsa Ben E5te Harbi Seni Ezerim Diyen Gelsin Arkadaşım Burda Böyle Yazmakla Olmuyor Bu İşler...
    AlemCi_SeRSeRi@hotmail.com her çeşit arabamız mevcut neyle kapışmak isterseniz gelin seçin 75 bg den 400 bg e kadar araba mevcut icraat görelim anca yazı okuyoruz
    sen benim yazdığımı okumamışsın veya anlamamışsın
    gel kapışalım değilim, öyle hayatı laylaylom yaşayan biri de değilim.
    Kolay gelsin

Aşağıda da arkadaşımız ne güzel yazmış. Böyle bir şeyde istersen. Karting yarışlarına katıl, bu kesmezse Türkiye çapında amatör Karting'ler pro seriler var.
    Bunlar da kesmezse motorsporlarında yarışmak için lisans al, istediğin biri seri de yarış. Bunun için sana yardımcı da olurum.

Ama gidip de bu şekilde basmaya uygun olmayan bir araçla yok şöyle basarım ederim deme komik düşer.

Alıntı dunesea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım kardeşim biz o bahsettiğin E-5 de eşlerimiz, çocuklarımızla seyehat ediyoruz. hani diyorum ki hayatlarımızı tehlikeye atmasan.... !!!

Madem aracınla yüksek hızlara çıkmaya meyillisin. yarış yapmayı seviyorsun. git amatör olarak motor sporları ile ilgilen. trafiğe açık alanda insanların yaşamlarını tehlikeye atmak sence mantıklı mı ???

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

fatih bencede bunları trafikte yapma sevgili kardeşim
    sürat önemli değil kurallara uygun seyrtmek önemli
    arada sırada herkes bir miktar gazlıyor önemli olan bunu alışkanlık haline getirip
    kimsenin hayatını ve malını riske etmemek gerek

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

FATİH EMANET
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661

Tamam Bende Diorumki Basmaya Uygun Aracımda Var Garajımda Bahsettiğinz Yarışların Yeride Zevkide Başka Tabiki Yapmak İsterim Piste Çıkmak Düşüncesi Benim İçin Olumlu Varsa İçimizde Bir Rallici Eğitmen Görüşelim Belki Hayatımın Akışı Değişir Profesyonel Lisanslı bir Yarışçı olmak bambaşka bir heyecan..ama ne yazıkki ülkemiz şartlarında biraz zayıf pek fazla imkan olmuyan bir spor..
    Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

chipten konuyu nereye getirmişsiniz,

Sevgili arkadaşım sen bu tarzda konuşunca insan ister istemez ya altındaki alt tarafı grande 75 hp lik değilmi diyor ..

Bence biraz daha sakin vede bu tarz gel kapışalım gazlayalım kelimeler kullanmazsak hem forum hemde konu için daha sağlıklı olacağı kanısındayım

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

FATİH EMANET
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661

İçim Dışım Bir Yalan Konuşmuyorum E5te Başka Puntolarlada Rastlaşıyoruz Konular Falan Buraya Taşınmıyor Gördüğüm Puntocularda Pek Masum Değiller
    Tamam Burda Konuşmayalım Ama Ciddiyim Varsa Profesyonel Biri İçimizde Görüşmek İsterim..

10. 08/07/2011, 20:08

Sebep
    gerginlik içeren mesaj

Yigit Elibol
    ygttt54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047
    Edilen teşekkür: 48

Bende çok uğraştım puntoyla hızlı gitsin şöyle olsun hatta gözüme ferrari gibi geliyor sonuç olark hepimiz kabul edelim arkadaşları bu arabalar ekonomik olsun diye yapılmış ve bence bu konuda sınıfının en iyisi, 1.3 75bglik arabalardan bahsediyoruz taş patlasın 10 km daha sürat yapcaz sınırı belli öncelikle kendi canımızı sonra arabamızı ve cebimizi riske etmeye gerek yok benim başım yandı bnde çok heveslyim hızlı gitsin iyi gözüksün fln fln ama dediğim gibi bu araçlar ekonomi için yapılmış zorlarsan oda seni zorlar maddi olark.. mesala ben şuan puntomu satmadan SL 320 mercedes almak üzereyim 3bin tl indirirse bnm ekonomiyse ekonomi hızsa SL 320 tüpsüz üstüde açık püfür püfür hemde duman çıkara çıkara gtmek bnce komik şahsen benm yanımdan geçsen öyle arkandan yapcağım şey gülmekten başka bşy olmaz.. bence chiple uğraşcağına o kadar para harcayacağına hemde arabayı bu gidşle çöp yapıcağına hız için yapılmış bi araba al en kötü sıkılınca aldığının en fzla 3 bin TL altına satarsın
    Konu ygttt54 tarafından (11/07/2011 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.

12. 11/07/2011, 15:56

Sebep
    gerginlik içeren mesaj

Erol Bulut
    darkman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

hocam chipi kim yaptı?

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

arkadaşlar birbirinizi kıracak ve ortamı gerecek mesajlar atmaktan kaçının...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123