Bu sorun ferahevler istinye dereiçi arasındaki yokuşta bir kez, mecidiyeköy kuyu sokağında (mecidiyeköyde sanem ecanesi ile mecidiye ilköğr.okl. arasında) yokuşta bir kez, iki kez de sanayi mahallesinde volkwagen general servis girişi önündeki yokuşta. Bu soruna çare bulduğunu söyleyen bir teknik servis var mı veya nedenini bilen.Oraya gideceim. Devirli kullanıyorum olmuyor, yavaş kullanıyorum olmuyor. Auto dan çıkartıyorum olmuyor auto ile çıkıyorum olmuyor Eğer duracaksa duruyor. Aracın tekrar çalışması çin yapılacak tek şey birinci mesajda anlatılanlar onun dışında herşeyi denedim ama nafile araç bir daha çalışmıyor... Hayır arkadan biri gelmese tamam da arkadan biri gelirken bu oluyor biri arkadan vuracak bir gün. servise gittim bilgisayara bağladılar ama sonuç yok araçta hata yok. Aracı bilgisayara bağayan ve güncelleştirme var mı diye arayan ustalardan daha çok bilgisayardan anlarım araçların içindeki ECU nun kullandığı protokolleri için programlar yazdım,Fiatın bu programını nasıl elde edebileceğimi ve kullanacağımı bilen varsa benimle iletişime geçsin lütfen, ben bu sorunun nedenini o programda bir şekilde keşfederim. O programı kullanıp arabanın loglarını incelemek istiyorum. Onun dışında son zamanlarda aynı tarzda arabayı kullanmama rağmen ortalama yakıt tüketimi istikrarlı bir şekilde artıyor. Daha araba 1200 km de, sürekli eco: drive ile izliyorum kullanım alışkanlıklarını ve hep aynı, fakat ne hikmetse yakıt tüketimi artıyor. bir de buna baktıracağım.