Alıntı HarbiAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
günaydın herkese,

aracımda kendi kendine hızlanma gibi bi olay yaşamadım ancak dualogic şanzıman'ın saçmaladığı açık açık ortada. arkadaşların dediği gibi eco mode açık ise dualogic şanzıman düşük devirlerde yüksek viteslere çok çabuk geçiyor, bu da 40 ve 50 km hızda 5. viteste arabayı kullanılmasına neden oluyor, hatta her gün yaşadığım bir sıkıntı şu, araç hızlanırken gaz pedalına sabit basmışsanız 2. vitesten sonra vites 3. 4. 5. diye 3 kademe birden atlıyor, vites geçiş aralığı 1 saniye ya var ya yok. 1,8-2bin devirde aralığında vites yükselttiği için eco mode böyle bir sıkıntıya neden oluyor, eco mode kapatınca da tüketim artıyor bunu yol bilgisayarından takip edebilirsiniz. yine de kullanımı basit ve rahat olduğundan çok sıkıntı olmuyor açıkçası, ancak bu şanzımanın ciddi bir update'e ihtiyacı var gibime geliyor.
evet haklısınız 3-4-5 arka arkaya anında yükseliyor ve kırmızı ışıkta en önde kaldıysanız araba kendini toplayana kadar bi süre küfür yiyosunuz arkadakilerden benim alışma sürem biraz daha devam edicek sanırım