Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istersen.önce.kutup.başlarını.söküp.tel.fırça.ile. pasın.fazlasını.alabilirsin.yada.würt.marka.balata .temizleyici.sıkabilirsin.tabi.kutup.başlarını.sök erek.sonra.gres.yada.şeker.işlemini.yapabilirsin.
Teşekkürler

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
can askerde gıttınmı bılmıom ama gıtmedıysen benden sana uyarı sakın soforu oldugun aracın kutup baslarını oksıtlendırme derım)))))) kutup basını ıyı sık.... ufaktan gres sur motor kapagını da arasıra ac bak oksıt ıcınde wd 40 sık yeterlı akıtır hepsını))))
Hayır komutanım gitmedim daha, okul ile uğraşıyorum hala, Allah izin verirde seneye bitirirsem kısa dönem yapacağım inşallah =)

Tavsiye için teşekkürler, askerde hayat kurtaracak bilgiler notlarımın sonuna ekledim =)

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bende dediğiniz gibi biliyorum astra da istemişti bunda da ister diye düşündüm bide code olmayınca insan da biraz 3.5 havası oluşuyor
Hmm, sanırım istemiyormuş =) Bizim puntolarda bir elektronik bir mekanik kod var sanırım, Arabayı aldığım arkadaş anahtara bir numara yazmış, fiyat etiketi ile üstüne yapıştırmıştı. Birde aracın bütün faturaları ıvır zıvır belgeleri bende. Hepsini verdi satan arkadaş, Aradığım envai çeşit şifre burda olmalı değil mi? Sonuçta bugün yarın akü arızalanır, sökmek zorunda kalabilirim bir şekilde?