hocam ben serviste değiştirdim akümü daha bu ayın başında servisteki usta sordu code anahtarın var mı diye ben yok dedim o zaman sende bana yardım edicen saniyesinde değiştirmemiz lazım yoksa code isteyecek dedi..eski aküden kutup başlarını çıkardığımız anda yenisine taktık öyle oturttuk yerine aküyü..gitti baktı çalışıyor tamam istemedi dedi..eğer hemen takmassak code istiyor dedi..başına çok gelmiş söylediğine göre..
onu tam olarak bilmiyorum hocam doğrudur benim eski aracımında ben defalarca çıkardım(megane coupe) onda da code var ama istemedi..ama bu aracımın aküsünü değiştirirken benim de hiç aklımda böyle birşey yokken usta dedi..hatta şöyle birşey oldu şimdi aklıma geldi çırak geldi tek kutup başını söktü daha sonra usta geldi fena bir şekilde sinirlendi bağardı çağardı kim söktü bu arabanın kutup başını diye..sonra hocam biliyormusun code yi dedi yok dedim..sonrası yukarıda anlattığım gibi..ama bunu söyleyen usta da erkay otonun elektrik ustası..yani aküleri falan sürekli o değiştiriyormuş..zaten sorun aküden çıkınca onu çağardılar direk..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri