Alıntı kayya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben dört teker için de davlumbazların içerisine toplam 100 lira vererek bir yerde sprey gibi bir şey sıktırmıştım. Adını hatırlamıyorum. Ama işlem sonrası kuruyunca, bir veya 1,5 milimetre kalınlığında kauçuk bir malzeme ile kaplıymış gibi bir görüntüsü olmuştu. Seste bir miktar azalma oldu. İşlemden memnun kaldım. O spreyden bulsam 1 cm kalınlığa kadar kendim sıkarım inanın Bu malzeme Du Hast'ın gımıl gımıl diye tabir ettiği şey olabilir.

Burada yazılanı da zihnimde canlandıramadım. Bu işi yapmak için arabayı kaldırıp alttan mı yapmak lazım. O dediğiniz kısma erişim pek kolay olmaz kaputtan...
Multijetlerde hava filtresi plastiğini sökünce üst kısma baya erişiliyor. hatta ben yapıştırıcı kullanmadan üst kısma yapı marketlerde satılan ses kesici süngerlerden taktım ama çok fark etmedi.
alt kısımlar için aracın altına girmek gerekir. en güzeli aracı lifte alıp öyle yapmak olur.
üzerindeki orijinal halı kaplamayı bazı yerlerden keserek çıkartmak gerekiyor. çünkü klima boruları, fren boruları v.s. takılmadan bu halı kaplama yerleştirildiği için o kısımları kesip öyle çıkartmak gerekir. kesmek sıkıntı yapmaz çünkü geri yapıştırabilirsiniz kapladığınız malzeme üzerine.