Ses olayından ben de çok şikayetçiyim. Özellikle asfaslt sesi rahatsız edici boyutlarda. Çok uzun yol yaptığım için beni daha fazla etkiliyor. şunu da belirteyim, pürüzsüz asfaltta ses normal, mıcırdan yapılan yollarda sesten kafası şişiyo adamın.
Ses olayından ben de çok şikayetçiyim. Özellikle asfaslt sesi rahatsız edici boyutlarda. Çok uzun yol yaptığım için beni daha fazla etkiliyor. şunu da belirteyim, pürüzsüz asfaltta ses normal, mıcırdan yapılan yollarda sesten kafası şişiyo adamın.
BARIŞ
Ses Gelİnce,bİr Servİs Elemaninin DedİĞİ Gİbİ Yapalim Bence:teybİn Sesİnİ Bİraz Daha AÇ Abİ
sühra
benim bu puntomla ilgili tek problemim cızırtı sorunu ondeki bitse arkada baslıyo we ses hep duz asfalt yolda 90-100km ciwarı hızda yapıyo bende muzigin sesini acıyorum kafam rahat ..
Benimki de aynı şekilde sac yok ön çamurluklarda
evet ses olayı genel galıba bendede çok var
dynamic'de pLastik o kısım. hatta ne amaca hizmet ediyor biLmiyorum da orada bir keLebek var. çevirince açıLıyor Lastik kompLe meydanda. emotion'da saç oLdugunu sanmıyorum.
emo. oLan biri açıkLarsa iyi oLur. 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Dostlar o kelebek dahiyane bir buluş aslında şöyle ki:
Farları değiştireceğiniz zaman bütün tamponu söküp takmak zorunda kalmıyorsunuz o kelebekten farın vidalarına ulaşabiliyorsunuz normalde kaputun oradan ulaşılmıyor en alttaki vidalara
izolasyona gelince sınıfına göre GP iyi bir yalıtıma sahip diye düşünüyorum mıcırlı yolda her araç ses yapar ama biz GP'den hep fazlasını istediğimiz için çözüm yalıtım:
Ziebart uygulaması bildiğiniz Zift türevi bir maddeyi aracın altına ve davlumbazlara püskürtmekten ibaret ve "%60 ses yalıtımı" sağlar iddiası teknik bir aldatmaca çünkü "ses desibel olarak 3 birim artarsa bir öncekinden 2 kat fazla olmuş oluyor" yani bu yalıtım araç içindeki 68 desibel gürültüyü 40 desibele düşürmeyecek 66 desibele düşürecek! ayrıca kimse bu uygulamayı yaptırdıktan sonra bilimsel bir test yapmıyordur.
ben Meriva OPC'de yaptırmıştım Ziebart yalıtım tabiki faydası oluyor ama fayda/maliyet tartışılır.
asıl izolasyon gerçekten koltukları ve kapıları söküp yalıtım malzemesi sünger-dynamat vs. yapılandır üstüne Ziebart tarzı uygulama ile tadından yenmez.
İzmir'de komple yalıtım yapan yer bulursanız ben de müşteriyim...
Konu alperd tarafından (07/09/2012 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
arkadaşlar konuyu ben açtım ve servisle görüştükten sonra tekrar bilgilendireyim istedim fakat..kötü haber...hep olduğu gibi bu çamurluk olayından servisin de bayinin de haberi yok.hatta active dışındaki modellerde varmış dedim,onlar da "senden duyduk bu çamurluk olayını" dediler..yani öçzüm yok sanırım.sadece daha önce sitede izalasyonla ilgili yazan arkadaşlar oldu.sanırım tek çare o..![]()
woyzeck
benim msj nası başa geldi anlamadım. bi ara saatte sorun vardı. ondan oldu heralde. Sorun varsa sileyim msjı.
BARIŞ
arkadaşlar bu puntolar ataları gibi standart sınıfa hitap eden ama bu sınıflarında en kalitelilerinden olan araçlar,inanın ses olayıda hiç te öyle kötü değil, puntonun kıyaslandığı araçlar bu konuda daha iyi değil,unutmayın ki punto fiatın kurtuluş ümidi bu araç kaliteli olmazsa italyadaki fabrikalarını kapatacaklardı bu yüzden sınıfının en donanımlı araçlarıdırlar,ama ne hikmetse beğendiremedik,gp ler üst düzey araçlar bu kesin......
merhaba arkadaşlar
Ben 8 martta gp sahibi oldum. Şu an 12000 kmde. Epey tecrübe oluştu. Bu konuyla ilgili olarakta söyleyeceklerim var. İçeriye gelen uğultu şeklindeki ses lastiklerden kaynaklanıyor dediler. Benim gpde pirelli var. Katettiğim yollar hep mıcırlı asfalt. Çözümü yumuşak lastiklermiş. Ancak malesef arabanın borçları henüz bitmediğinden müziğin sesini açmak en iyi çözüm![]()
ziebart a ses yalıtımı yaptırdım. soğuk asfalta çıkmadım henüz ama ses azaldı.
mıcırlı soğuk asfaltta test edince asıl işe yarayıp yaramadığını görebilirm.
Ziebart'a baktın mı? www.ziebart.com.tr
Tüm gövde ses yalıtımı KDV dahil 329 $
Konu Korhan tarafından (05/01/2007 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat güncelleme
yok hayır onun için söylemedim bensadece bu konuyu açtım ve öğrendiklerimi yani öğrenemediklerimi
paylaşmak istedim.ama nasıl oldu senin mesaj başa geldi bende anlamadım ??
baktım evet,sağol.boş bir zamanımda gidip yerinde görüşeceğim izmirde..
Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum
Aracın sağ ön göğüs bölgesinden gelen zırıltı şeklindeki sesi çözemedik. Servise götürdüğümde bir yalıtım parçası koydular. Zırıltı sol tarafa geçmişti. Orayada bir plastik yerleştirdiler. Şimdi tekrar sağ tarftan zırıltı geliyor. Hatta bu aralar çıkan sese zırıltı demek sorunu küçümsemek olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri