woyzeck öncelikle henüz grande punto'n yok mu? yoksa aldın da profilden değiştirmeyi mi unuttun? eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun.
Ses olayına gelince, yan aynaların büyük olmasından dolayı yüksek hızlarda içeriye rüzgar sesi fazlasıyla geliyor. Ama bu GP'yi tüü kaka yazpmaz. Bu Citroen C4'te de böyle. Yani onun aynaları da bizim aynalar gibi. O zaman C4'de ses yapmıyo da GP'de mi yapıyo. Hayır. Sadece Fiat Firmasına olan güvensizlikten insanın tüm duyu organları açılıyo. Kötü bi yer bulmaya çalışıyor insan. Ses yalıtımı mükemmel olan bir araba değil GP ama kötü de değil bence. Bir kaç arkadaş izolasyon hakkında bir konu açmıştı onlara bir bak istersen. Kapı içlerine izolasyon yapan arkadaşlar falan var. Hatta arabanın altına zift atıp ses izolasyonu yapmayı düşünenler de olmuştu. Ama bence ses izolasyonu kötü değil GP'nin. Bir de araban Active, Dynamic veya Emotion mı? hangisi. Active modellerin ön teker çamurluk içlerinde sadece plastik davlumbaz kaplı. Dynamic ve Emotion'lar da sac + plastik var. Bu da active modelin daha fazla ses aldığı anlamına gelebilir. Ama ben Active de Dynamic de kullandım (Bu 2. GP benim) izolasyon kötü değil. Bence kafana takma. Ama taktıysan bir kere dediğim gibi izolasyon topic'i vardı oraya bir bak istersen.