Alıntı boyalikedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 sene boyunca opet ,shell , bp ve total istasyonlarının bakımını üstelenen Tora Petrol firmasında çalıştım. Aslında sonuçta hepsine gelen yakıt aynı , firmalar içlerine kendi katkı maddelerini koyup marka yaratıyor. Bu katkı maddeleri arasında da belirgin bir fark yok Yakıt almada önemli olan 2 şey var.

1 - Yakıtı en çok kirleten , depolama tanklarının içinin pis olması ve tank iç yüzeyinin korozyona uğramasıdır. Eğer istasyon yeni kurulmuşsa, akaryakıt depolayan yakıt tanklarının içide temizdir. Herhangi bir korozyona uğramamıştır. Akaryakıt temizdir.
2- Denetim çok önemlidir. Özellikle Shell de bayilere çok sıkı denetim uygulanır. Totalde ise bayiler genellikle kendi hallerine bırakıldığı için karışık akaryakıt satabilirler. Önemli Not: Türk petrol biliyorsunuzki Shelle satıldı. Bayilerin Shelle dönüşüm işlerini bizzat yaptım. Bu istasyonlardan yakıt almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Siz nerden yakıt alıyorsunuz Kdz ereğlide ben Boskuşlar petrol genelde yada balcılar petrol.. boskuşların mozotu ile araba değişiyo sanki haklımıyım... Petrol ofisi sanırım oda...