Sonuçlar: ?? Yakıtımızı nerden alıyoruz ??

Katılımcı sayısı
456. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OPET

250 54.82%
  • PO

53 11.62%
  • SHELL

103 22.59%
  • BP

21 4.61%
  • TOTAL

19 4.17%
  • DİĞERLERİ

10 2.19%
Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon
157 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Yakıtı nereden alıyoruz ??

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

antalyada şehir merkezinde bence yeterli opet bulunmamakta..Bende genelde petrol ofisinden alıyorum.

Göktuğ YILMAZ
    Alfa 156 1.6 TS turkishstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Plaka
    08 DE 067
    Edilen teşekkür: 33

ben artvinde 30 km kadar ileriye gidip shell den alıyorum. burada 2 tane istasyon var biri PO diğeri moil. sanırım bu benzin fiyatları böyle giderse batumdan alacam benzini
    litresi 1,4 tl imiş çünkü

ibrahim odabaşı
    ..:aranan adam:.. imdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BA -7-7
    Edilen teşekkür: 473

Alıntı turkishstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben artvinde 30 km kadar ileriye gidip shell den alıyorum. burada 2 tane istasyon var biri PO diğeri moil. sanırım bu benzin fiyatları böyle giderse batumdan alacam benzini
    litresi 1,4 tl imiş çünkü
    PO'da güzel neden kullanmıyorsunuz ?

Göktuğ YILMAZ
    Alfa 156 1.6 TS turkishstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Plaka
    08 DE 067
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı imdesign Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PO'da güzel neden kullanmıyorsunuz ?
    valla burada arkadaşlar bi kaç kere PO dan almışlar. hiç memnun kalmadılar. motorun sesini falan değiştirdiğini söylediler. moil hakkında da fazla bir bilgim olmadığı için ordan almıyorum. neden batumdan almayı düşünüyorsun diye sorarsanız iki önemli sebebi var.
    1- fiyatlar çok ucuz
    2- oradaki benzin buradakinden daha kaliteli. bunu orada kullanılan araç modellerinden anlayabilirsiniz. büyük çoğunlukta mercedes-bmw-audi-volkswagen üst sınıf araçlar kullanıyorlar.

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Shell'den almaya başladım, "Fuel save" denen olay ufakta olsa yakıt tüketimine pozitif katkısı var ve aynı fiyatta.

kazım başoğlu
    krasimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39SR517
    Edilen teşekkür: 4

eskiler akılı kelden benzini şhellden alacaksın demişler ama buzamanda oda cok farketmiyor bu beş benzinliğin de kaliteleri birbirine yakın bence siz en yakın benziciden alın yolda kalmayın...

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

bende ilk 1,5 yıl opet kullandım
    bi kampanyaları vardı.
    bize kazık attılar.
    bende boykot için bıraktım
    artık PO dan alıyorum.
    ve mümkünse aynı şehirde aynı istasyondan almaya çalışıyorum.
    içim çok da rahat değil alırken ama naapalım.
    opetten memnundum ama kazık atmayacakdı.
    enayi değiliz biz.
    ya kandırmayın yada hiç kampanya yapmayın.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ilk 1,5 yıl opet kullandım
    bi kampanyaları vardı.
    bize kazık attılar.
    bende boykot için bıraktım
    artık PO dan alıyorum.
    ve mümkünse aynı şehirde aynı istasyondan almaya çalışıyorum.
    içim çok da rahat değil alırken ama naapalım.
    opetten memnundum ama kazık atmayacakdı.
    enayi değiliz biz.
    ya kandırmayın yada hiç kampanya yapmayın.
    Fatih, şu kampanya puan karşılığı arçelik ürünlerinin yıl sonu itibariyle verileceği miydi? Ben de mağdur olmuştum eğer buysa.Ancak hala Opetten almaya devam ediyorum ben...

kemal büyükgenç
    keykavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 88

Opet Eskişehir Petrolden alıyorum ve şimdilik memnunum. Geçen sene Opet Arçelik kampanyasından beni de mağdur etti.

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leon48 : Merhaba arkadaşlar, ben de 2006 GP 1.3 Multijet Active 3K alarak bu hafta aranıza katıldım. Şimdilik herşey güzel, ama aklıma takılan sinir bir konu var; biliyorsunuz ki dünyanın en kalitesiz yakıtına en yüksek ücreti ödüyoruz ülkemizde ne yazık ki. Fiatın öerdiği firma OPET, tabi bunda Koç grubunun etkisi görmezden gelinemez. Ama şu yakıt takip sistemi tarzı bir uygulama olması beni cezbediyor ordan yakıt almm için. Dizelde sizin tercihiniz hangi firma? Bir anket yapalım. İzmir Balçova'da oturuyorum, burda tercih ettiğiniz ya da önereceğiniz firmalar hangileri ve hangi ilçelerde olanlar? İlginize çok teşekkürler.

- öncelikle aramıza hoşgeldin. Seninde dediğin gibi İzmir'de şehiriçinde Opet bulman mümkün değil. Bende 2006 1.3 Multijet araç kullanıyorum ve aldığım günden beri sürekli Shell'den V-Power aldım. Şu ana kadarda herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta yeni çıkan Shell V-Power Diesel+GTL Teknolojisi yakıt ile çok daha mükemmel bir performans alındığını söylediler fakat henüz deneme imkanım olmadı. Tercihin Shell olursa da sana yakın olan Güzelyalı Shell'den almanı tavsiye ederim. O istasyon Shell'in kendine ait olduğu için çok daha kaliteli hizmet veriyorlar.

Bu arada İzmir buluşmalarında da aktif olarak görmek isteriz.
    Teşekkürler Yasemin Hanım ilginize, Narlıdere'de Güzel Sanatlar'ın karşısında bir OPET buldum, oraya bağlanmayı düşünüyordum, ama sizin gibi G.yalı'daki Shell'i de öneren bir arkadaşım daha olmuştu, karar vericem inşallah en yakın zamanda. Buluşmalardan nasıl haberim olur? Saygılarımla.

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Yasemin Hanım ilginize, Narlıdere'de Güzel Sanatlar'ın karşısında bir OPET buldum, oraya bağlanmayı düşünüyordum, ama sizin gibi G.yalı'daki Shell'i de öneren bir arkadaşım daha olmuştu, karar vericem inşallah en yakın zamanda. Buluşmalardan nasıl haberim olur? Saygılarımla.

Yaz mevsimi nedeniyle çoğu arkadaşımız tatilde. O nedenle buluşmalar sanırım 1 ay daha olmaz. Buluşmaları yine buradan forum sayfamızdan takip edebileceğin gibi, İzmir yönetimdeki arkadaşlar özel mesaj yoluyla da bilgi verebiliyorlar. Kontrol panelinde mail ayarlarınızı ve özel msj geldiğinde haber verilmesini istediğinizi bildirirseniz daha çabuk haberiniz olur.

Murat Aslan
    boyalikedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    67 LL 583
    Edilen teşekkür: 6

2 sene boyunca opet ,shell , bp ve total istasyonlarının bakımını üstelenen Tora Petrol firmasında çalıştım. Aslında sonuçta hepsine gelen yakıt aynı , firmalar içlerine kendi katkı maddelerini koyup marka yaratıyor. Bu katkı maddeleri arasında da belirgin bir fark yok Yakıt almada önemli olan 2 şey var.

1 - Yakıtı en çok kirleten , depolama tanklarının içinin pis olması ve tank iç yüzeyinin korozyona uğramasıdır. Eğer istasyon yeni kurulmuşsa, akaryakıt depolayan yakıt tanklarının içide temizdir. Herhangi bir korozyona uğramamıştır. Akaryakıt temizdir.
    2- Denetim çok önemlidir. Özellikle Shell de bayilere çok sıkı denetim uygulanır. Totalde ise bayiler genellikle kendi hallerine bırakıldığı için karışık akaryakıt satabilirler. Önemli Not: Türk petrol biliyorsunuzki Shelle satıldı. Bayilerin Shelle dönüşüm işlerini bizzat yaptım. Bu istasyonlardan yakıt almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Yakıt Güvence Sistemi Opet 97 Lik kullanıyorm.
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

şahin yavuz
    savas3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34ey1847
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar multijet motora yeni nesil yakıt çıktı oda shel de var eura dizelden sonra çıkan yakıt on numara motorun titremisede azaldı tavsiye ederim

dursun ali oral
    R!P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar shell yeni bir yakıt cıkarmış dizel araçlar için hatta ferrari f1 de kullnadığı 2 tane dizel motorlu araçta derece yapmış ben o yakıtı kullanmaya başladım

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih, şu kampanya puan karşılığı arçelik ürünlerinin yıl sonu itibariyle verileceği miydi? Ben de mağdur olmuştum eğer buysa.Ancak hala Opetten almaya devam ediyorum ben...

evet, arçelik kampanyası idi.
    780 puanımız vardı, nokianın basit bi cep telefonunu alacaktık.
    arçelik bayisine gittik ama ordaki cihazlar 1000 puanın altını okumuyormuş.
    750 puana hediye veriyorsanız bayilerede 750 yi okuyabilen bi cihaz koyacaksınız kardeşim! 1000 puan altını okumayan cihazla benim 750 puanlık hediye alma hakkımı gaspetmiş oluyorsunuz!
    ortadaki hediyenin maddi değerinin hiç önemi yok,
    sorun aldatılmayı, kandırılmayı tahammül edememe sorunudur.
    böyle kampanya yapacaklarına hiç yapmasaydılar daha iyi idi.
    2007 den 2009 a kadar 7000 tl lik yakıt almışım.
    bu rakam opet için küçük olabilir belki ama benim için büyük. artık 7000 tl mi PO ya veririm daha iyi. zaten doğru prensiple çalışan firmalar müşterinin getirisine değil, memnuniyetine önem veren firmalardır.
    burdan OPET i bi kez daha kınıyorum.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Y
    usermm1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 169

shell fuelsave alıyorum
    Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

antalyada arçelikten lcd televizyon almıştık.opet kartımı kullanayım dedim.adam televizyonlarda kampanya yok buzdolabı alırsanız opet kartınızı kullanabilirsiniz demişti.bende opet müşteri hizmetlerini aradım onlarda arçelik müşteri hizmetlerini arayın dediler. hem opet kartı kullanabileceğimiz parolu işyerleri diye reklam yapıyorlar hemde ürün seçimi yapıyorlar. Sen oraya amblemini koymuşsan ben oradan ne ürün alırsam alayım opet kartımı kullanabileyim. Opete şikayet ediyorum onlarda arçeliği ara diyor. ne biçim iş şaştım kaldım.

Aykut Arslan
    aykuting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    67 TR 482
    Edilen teşekkür: 35

Alıntı boyalikedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene boyunca opet ,shell , bp ve total istasyonlarının bakımını üstelenen Tora Petrol firmasında çalıştım. Aslında sonuçta hepsine gelen yakıt aynı , firmalar içlerine kendi katkı maddelerini koyup marka yaratıyor. Bu katkı maddeleri arasında da belirgin bir fark yok Yakıt almada önemli olan 2 şey var.

1 - Yakıtı en çok kirleten , depolama tanklarının içinin pis olması ve tank iç yüzeyinin korozyona uğramasıdır. Eğer istasyon yeni kurulmuşsa, akaryakıt depolayan yakıt tanklarının içide temizdir. Herhangi bir korozyona uğramamıştır. Akaryakıt temizdir.
    2- Denetim çok önemlidir. Özellikle Shell de bayilere çok sıkı denetim uygulanır. Totalde ise bayiler genellikle kendi hallerine bırakıldığı için karışık akaryakıt satabilirler. Önemli Not: Türk petrol biliyorsunuzki Shelle satıldı. Bayilerin Shelle dönüşüm işlerini bizzat yaptım. Bu istasyonlardan yakıt almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Siz nerden yakıt alıyorsunuz Kdz ereğlide ben Boskuşlar petrol genelde yada balcılar petrol.. boskuşların mozotu ile araba değişiyo sanki haklımıyım... Petrol ofisi sanırım oda...

Ozan Ozcan
    OzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BS xx66
    Edilen teşekkür: 2

PO'dan alıyoruz ve memnunuz babamın bi kartı var tüm araçlara ordan alıyoruz oda emeklilik için para yatıyo o yöndende avantajlı

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon