ben artvinde 30 km kadar ileriye gidip shell den alıyorum. burada 2 tane istasyon var biri PO diğeri moil. sanırım bu benzin fiyatları böyle giderse batumdan alacam benzini
litresi 1,4 tl imiş çünkü
![]()
![]()
antalyada şehir merkezinde bence yeterli opet bulunmamakta..Bende genelde petrol ofisinden alıyorum.
ben artvinde 30 km kadar ileriye gidip shell den alıyorum. burada 2 tane istasyon var biri PO diğeri moil. sanırım bu benzin fiyatları böyle giderse batumdan alacam benzini
litresi 1,4 tl imiş çünkü
![]()
![]()
valla burada arkadaşlar bi kaç kere PO dan almışlar. hiç memnun kalmadılar. motorun sesini falan değiştirdiğini söylediler. moil hakkında da fazla bir bilgim olmadığı için ordan almıyorum. neden batumdan almayı düşünüyorsun diye sorarsanız iki önemli sebebi var.
1- fiyatlar çok ucuz
2- oradaki benzin buradakinden daha kaliteli. bunu orada kullanılan araç modellerinden anlayabilirsiniz. büyük çoğunlukta mercedes-bmw-audi-volkswagen üst sınıf araçlar kullanıyorlar.
Shell'den almaya başladım, "Fuel save" denen olay ufakta olsa yakıt tüketimine pozitif katkısı var ve aynı fiyatta.
eskiler akılı kelden benzini şhellden alacaksın demişler ama buzamanda oda cok farketmiyor bu beş benzinliğin de kaliteleri birbirine yakın bence siz en yakın benziciden alın yolda kalmayın...
bende ilk 1,5 yıl opet kullandım
bi kampanyaları vardı.
bize kazık attılar.
bende boykot için bıraktım
artık PO dan alıyorum.
ve mümkünse aynı şehirde aynı istasyondan almaya çalışıyorum.
içim çok da rahat değil alırken ama naapalım.
opetten memnundum ama kazık atmayacakdı.
enayi değiliz biz.
ya kandırmayın yada hiç kampanya yapmayın.
Opet Eskişehir Petrolden alıyorum ve şimdilik memnunum. Geçen sene Opet Arçelik kampanyasından beni de mağdur etti.
Teşekkürler Yasemin Hanım ilginize, Narlıdere'de Güzel Sanatlar'ın karşısında bir OPET buldum, oraya bağlanmayı düşünüyordum, ama sizin gibi G.yalı'daki Shell'i de öneren bir arkadaşım daha olmuştu, karar vericem inşallah en yakın zamanda. Buluşmalardan nasıl haberim olur? Saygılarımla.
Yaz mevsimi nedeniyle çoğu arkadaşımız tatilde. O nedenle buluşmalar sanırım 1 ay daha olmaz. Buluşmaları yine buradan forum sayfamızdan takip edebileceğin gibi, İzmir yönetimdeki arkadaşlar özel mesaj yoluyla da bilgi verebiliyorlar. Kontrol panelinde mail ayarlarınızı ve özel msj geldiğinde haber verilmesini istediğinizi bildirirseniz daha çabuk haberiniz olur.![]()
2 sene boyunca opet ,shell , bp ve total istasyonlarının bakımını üstelenen Tora Petrol firmasında çalıştım. Aslında sonuçta hepsine gelen yakıt aynı , firmalar içlerine kendi katkı maddelerini koyup marka yaratıyor. Bu katkı maddeleri arasında da belirgin bir fark yok Yakıt almada önemli olan 2 şey var.
1 - Yakıtı en çok kirleten , depolama tanklarının içinin pis olması ve tank iç yüzeyinin korozyona uğramasıdır. Eğer istasyon yeni kurulmuşsa, akaryakıt depolayan yakıt tanklarının içide temizdir. Herhangi bir korozyona uğramamıştır. Akaryakıt temizdir.
2- Denetim çok önemlidir. Özellikle Shell de bayilere çok sıkı denetim uygulanır. Totalde ise bayiler genellikle kendi hallerine bırakıldığı için karışık akaryakıt satabilirler. Önemli Not: Türk petrol biliyorsunuzki Shelle satıldı. Bayilerin Shelle dönüşüm işlerini bizzat yaptım. Bu istasyonlardan yakıt almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Yakıt Güvence Sistemi Opet 97 Lik kullanıyorm.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
arkadaşlar multijet motora yeni nesil yakıt çıktı oda shel de var eura dizelden sonra çıkan yakıt on numara motorun titremisede azaldı tavsiye ederim
arkadaşlar shell yeni bir yakıt cıkarmış dizel araçlar için hatta ferrari f1 de kullnadığı 2 tane dizel motorlu araçta derece yapmış ben o yakıtı kullanmaya başladım![]()
evet, arçelik kampanyası idi.
780 puanımız vardı, nokianın basit bi cep telefonunu alacaktık.
arçelik bayisine gittik ama ordaki cihazlar 1000 puanın altını okumuyormuş.
750 puana hediye veriyorsanız bayilerede 750 yi okuyabilen bi cihaz koyacaksınız kardeşim! 1000 puan altını okumayan cihazla benim 750 puanlık hediye alma hakkımı gaspetmiş oluyorsunuz!
ortadaki hediyenin maddi değerinin hiç önemi yok,
sorun aldatılmayı, kandırılmayı tahammül edememe sorunudur.
böyle kampanya yapacaklarına hiç yapmasaydılar daha iyi idi.
2007 den 2009 a kadar 7000 tl lik yakıt almışım.
bu rakam opet için küçük olabilir belki ama benim için büyük. artık 7000 tl mi PO ya veririm daha iyi. zaten doğru prensiple çalışan firmalar müşterinin getirisine değil, memnuniyetine önem veren firmalardır.
burdan OPET i bi kez daha kınıyorum.
shell fuelsave alıyorum
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
antalyada arçelikten lcd televizyon almıştık.opet kartımı kullanayım dedim.adam televizyonlarda kampanya yok buzdolabı alırsanız opet kartınızı kullanabilirsiniz demişti.bende opet müşteri hizmetlerini aradım onlarda arçelik müşteri hizmetlerini arayın dediler. hem opet kartı kullanabileceğimiz parolu işyerleri diye reklam yapıyorlar hemde ürün seçimi yapıyorlar. Sen oraya amblemini koymuşsan ben oradan ne ürün alırsam alayım opet kartımı kullanabileyim. Opete şikayet ediyorum onlarda arçeliği ara diyor. ne biçim iş şaştım kaldım.
PO'dan alıyoruz ve memnunuz babamın bi kartı var tüm araçlara ordan alıyoruz oda emeklilik için para yatıyo o yöndende avantajlı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri