bugün autoking e gittim.hasar tespiti yaptılar. mini hasar onarımı karşılamaz dediler. kasko bozulcak mecburen jantın biri değişcek dediler kapı boyanıcak sağ ön teker üzeri ve arka çamrluktaki göçükler giderilerecek çizik yer boyanıcak dediler.ancak autokingle allianzın sadece mini onarım anlaşması varmış.diğer işlemlerde yüzde 30 kesinti oluyomuş. u kesintiyi almayız dediler. ama ben gvenemedim. sigortacımı aradım oda servise getir kasko bozulacaksa servis daha garanti dediler. bide boya koruma yaptırma hakkım varmış onuda istedim. işlemler yapıldı.eksper istendi. yarın 9 da eksper için yine Ordu dayım. bu iş için 3 gün izin aldım ama eksper gördükten sonra bana gün verilicekmiş ozaman gidicekmişim inşallah bir günde biter de alır gelirim .sürekli git gel mahfoldum. ama ordu nun fiat servisinden memnun kaldım kapıda karşıladılar işlemleri onlar yaparken ben dinlenme salonunda çayımı içtim. çalışan bayanlar da var elemanlar güler yüzlü daha ne olsun bide hızlı hizmet olursa yaşadık valla. inş bir sorun çıkmadan işim biter daha bir aylık aracım içim gidiyo valla