Alıntı BaDWoLf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence kesinlikle böyle bir sey yaptırma ... lpg aracın motorunu yiyip bitiriyor.Uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorsunuz belki lpgyi ama bence hiçte öyle değil.Performans düşüyor.Euro lpg soğuktada bişiy olmaz gibi saçmalıklarada sakın inanma, soğuk havalarda dahada düşer performans.Ben daha önce kullandım ve hiç memnun kalmadım zaten bu aracı az yakıcam die niyetlenip sürersen çok az yakar.Buna gerek kalmaz die düşünüyorum,tabiki gerisi size kalmış... Saygılar

bukadar kesın ve emın bırşekılde bu ıddalarda nasıl bulunuyorsun ??? ön araştırmasını yapmadan? 4 yıl boyunca ayda 517 ytl para vereceğım bır arabayı senın idda etığın varsayımlarla öldüreceğimi düşünecek kadar aklı denge sorunumu yaşıyorum??
1-dostum insanları bılgılendırırken bıldığınız konularda ve emın olduğunuz konularda konuşun lütfen
2- kulaktan dolma karbüratörlü araçların kullandığı sıstemlerı duyupta burda kımseyı yanıltmayın
3- bıraz araştır öğren neyın ne olduğunu ondan sonra konuş
4- full enjeksıyonlu artaçlara takılan sıstemlerın ne şekılde çalıştığı hakkında bılgıyı MAKİNE MÜHENDISLERİ odasına sor ok saygılar
5- arabaya zararımı var faydasımı var orda anlatırlar sana veya forumlarda araştır.
mılletı yalan yanlış bılgılerle kandırma