yürümemiş olsan masraf 250 lira olucaktı bakalım şimdi ne çıkıcak ? Gerçi masraf seni ilgilendirmiyor çekici ücretide dahil olmak üzere akaryakıt firması hepsini ödemek zorunda.
yürümemiş olsan masraf 250 lira olucaktı bakalım şimdi ne çıkıcak ? Gerçi masraf seni ilgilendirmiyor çekici ücretide dahil olmak üzere akaryakıt firması hepsini ödemek zorunda.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. aynı olay geçen sene benim başıma geldi. arabam 300 km de iken opetten yakıt aldım. o aralar ne kadar yakıyor diye denemeler yaptığım için 20 tl lik yakıt aldım. arkadaşta sağolsun benzin koymuş. benin depomda birmiktar mazot vardı üzerine benzin konulunca bir karışım oldu. ben aracı aldım giderken ara ara dökezlemeler yaptı. bende pis mazotmu koydular diye düşünmeye başladım ve istanbuldan adapazarına kadar gittim. arada bir daha mazot aldım. fakat yol boyunca kafamı kurcaladı bu durum. yakıt aldığım zaman fişi atmamıştım ve bir bakayım dedim ve kurşunsuz yazısını görünce yıklıdım. hemen servisi aradım ve durumu anlattım. arabayı sakın daha kımıldatma dedi.(öncelikle arabayı çalıştırmaya uğraşma) çekici ile gelip aldılar arabayı. sonra opeti aradım onlar kendi sigortaları olduğunu ve bunu karşılıyacaklarını söylediler. gözünü korkutmayayım ama yaklaşık 5000 tl fiyat tuttu. bütün pompalar ve enjektörler değişti, depo temizlendi.bence dua et pistonlara hasar vermesin. sonuç olarak burada hasarı belirlemek için önemli olan senin benzin aldığında deponda ne kadar mazot vardı ve sen üstüne ne kadar benzin aldın.
tekrar geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri