Bnimde arasıra ötüyor fren balataları.
Her zaman yapmıyor onun için önemsedim hiç
Bnimde arasıra ötüyor fren balataları.
Her zaman yapmıyor onun için önemsedim hiç
450 tl den 300 tl ye inebılıyorsa bu servıs ,yanlıs bırseyler var demektır. Ayrıca unutmamak gerekır kı dızel aracların servıs ve yedek parca fiyatları benzınlı araclara oranla daha yuksektır. ıngılızlerın bır deyımı vardır; ''ben ucuz mal alacak kadar zengın değilim'' dolayısı ıle ne verdıgınızden cok ,verdıgınızın karsılıgını alıp alamadıgınıza bakın.
vallahi fiatlarda kronik bir sorun. Fren diskleri ve balataları malesef kötü... Benim arabayı aldığımda disklerim ve fren balatalarım dğeişti daha 1000km geçmeden( Arabayı kesinlikle zorlamadım balataları yakacak bişiyler yapmadım ) balatalar kazık gibi oldu. Sizin dediğiniz gibi parçalancakmış gibi tıkır tıkır sesler. henüz disklere zarar vermedi balataların kütükleşmesi ama değişmesi gerek. Anlamıyorum bu kadar çabuk sürede nasıl gdiyor.... Bravoların neredeyse hepsinde aynı problem var. Gördüğüm kadarı ile puntolardada var. Demekki fiatta var bu sorun diyebiliriz...
Arkadaşlar arabayı kullandıktan sonra disklere soguk su degerse ıslık sesi gelir..Bozarsınız disk leri..O yüzden disler sıcak degilken yıkatın arabayı..Ben bu şekilde biliyorum..
This is not personel, just business..
Konu hortlatmaca...
Islık sesi problemine hala bir çözüm yok mu?
Servisler garanti ayağını milletim parasını alıyorlar.Bir gün TV'de Hyundai araçlarını neden bu kadar ucuza satıyorsunuz siz nasıl para kazanıyorsunuz diye soran spiker,servis müdüründen aynen şu cevabı aldı.''Biz araç satarken para kazanmıyoruz.Biz parayı servise gelen araçtan kazanıyoruz '' demişti.
Hala unutmadım hatırlarım.
20.000kmdeki bir aracın 100TL'ye yakıt filtresi ve fren balatasının değişmesi çok ama çok lüzümsuz bir şey.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri