yarın sabah söküyorum![]()
Artık Fiorinolu
bende yok sanırım tesisat yada ben bulamadım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
olabilir abi ama o beyaz su korumayı yırttım attım yinede göremedimsoket derken nasıl bi soket?
diğer tarafı hala yapmadıysan yaparken foto çok çok iyi olur abi.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
normal bıldıgımız ıkı uclu bı soket dıger tarafıda acıkcası aynanın kırılmasını beklıycem cunkı sol ayna kırılınca bu ıse basvurdum yapıcagım zaman fotosunu cekerım.belkıde fıat ın her zaman yaptıgı seyle karsılastık kımı araclarda tesısat hazır kımınde ıse tesısattan eser yok fıat ın huyu kurusun
ya da çalışanlar kafaları güzel geziyorlar.
active araca full kit sigorta paneli takmış adamlar (görebildiğim bir kaç tanede elektirik tesisatı var fazladan). röleden sigortaya v.s. herşeyi mevcut bende. düşünsenize böyle bir sürü araç üretiliyor ve yaptıkları zarar. hayret.
diğer üreticiler donanım farklılıklarını çok güzel yanısıyor araçlarına, aksine fiat millete kıyak geçiyor![]()
abi öyle diye düşünüp tamamen rafa kaldırmıştım projeyi ama sigorta kutusunda sigortayı görünce tekrar indirdim![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
valla ozan egerkı tekrar sokersen ıyıce kabloyu ara bazen gozden kacabılıyor ben gecenlerde arabanın altına egılıp egzost borusuna carpan demırı aradım tam 3 kere denedım 2 sınde goremedım 3 de seyyar ısık yardımıyla gordum baktımkı demır egılmıs boruya carpıyor ve kalkıslarda kotu bı ses yapıyordu.umarım ne demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır ozan cıgım.bazı seyler ınsanın gozu onunde durur ama genede goremez
evet arkadaslar ayna konusu tekrar gundeme geldı ozan ve can arkadasların yardımıyla aynada baska cozumler gelıstırecegız tabıkı dıger arkadaslarıda beklerız.
sımdı bugun arkadasın aynasını rezıstanslı yapmaya karar verdık ama bende olan kablo onda cıkmadı ama tesadufen sunu gordum aynanın altında aynayı tutan parcanın kapagı var onu cıkardım bıde ne goreyım 5 adet cıkıs var bunların 3ü aynayı ayar yapmak ıcın 2sı ıse tahmınım rezıstans ıcın kabloların ucunda soket var soketı cıkarınca anlasılıyor yalnı z kabloları olcerken en dıbdekının sası yanı - uc oldugunu cozdum ama yanındakını nekadar olcduysem + uc sınyal vermedı bunun belkıde sıgortası mevcut bılemıyorum bunu en ıyı can ve ozan cozer dıye dusunuyorum ustelık kapı panzutunu sokmeden butun ıslem aynadan yapılarak dıye dusunuyorum cunkı o 2 kablonun fazlalık olarak baska anlamı yok dıye dusunuyorum
bu ara çok yoğunum. bi boşlukta bakarım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynaların ısıtmalı olup olmadığını anlamak için kışı beklemeye gerek yok arka cam rezistanını çalıştırın bir süre sonra elinizi aracın aynaları üzerine koyun ısındığını göreceksiniz.emotion araçlar dynamicin üst versiyonudur donanım ve özellik olarakta çok sayıda farkı vardır ilk aracım dynamic şimdiki ise emotion.orçunnun aracında cam kaldırma modülü olmaması ilginç emotion olduğu halde.
baktım bugunabi bahsettiğin sokete 3 kablo geliyo soketin ayna tarafındada 3 kablo var. aynanın motor kısmındada 3 kablo var önce bi sevindim aynaya geliyo kablolar diye ama ölçümlerde değer alamadım. 2 kablo boşta duruyo yani. bi kabloda sokete kadar gelmiş geri gitmiş. onuda sıyırdım baktım ondada voltaj yok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
body computerden çıkış varmı acaba yada sigorta kutusundan kapıya kadar geliyomu acaba.
ben geçen gün kapıya giden kablolarla baya bi uğraştım(kilit tetiklerini bulmak için) ama ayna ve eşik aydınlatmasına bakmadım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Şimdi ben almadım
yapılabiliyormu yapılamıyormu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri