can kapı panzutunun altında asılı soket olabılır varsa o soketten aynaya kablo cok kolay cekılır ama yoksa aklıma 2. bı yol gelıyor oda kapılardakı tesısat soketı varya oradan kontro etmek ama oncelıkle ısıtmalı aynanın ayrı sıgortası yuvası varsa oraya bı sıgorta takıp arka cam rezıstansını calıstırmak daha sonra kapıdakı soketı cıkartıp oto elektırıkcılerının kontrol kalemıyle elektrık gelen kabloyu bulmak eger o kablo bulunursa olay cok basıt ama kablo yoksa ugrasmanın hıc bı anlamı yok ıs cok uzar ama oncelıkle kapıdakı o soketı cıkarmak onemlı ben sahsen soketı cıkarmayı beceremedım nasıl cıktıgını bılen varsa yardımcı olursa ısımız kolaya benzer
abicim kutlarım seni bende aynı şeyi düşündüm
bugün sigorta kutusuna baktım
ayna ısıtması için olan sigorta yeri boş, içinde elektirik var ve sigorta takmak için ön hazırlığı yapılmış. ancak hattı varmı bilmem ayrı.
kapı soketi kolay çıkıyor.
kapı soketinin şemasıda mevcut.
önce orayı kontrol edeceğim
eğer kapı soketine kadar sistem varsa iş gerçekten kolay olacak
--
yahu uğraştığımız şeye bak ya
sattırıp bana dynamic aldıracaklar zorla![]()
kardesım sende benım kafadansın helal sana ama arabayı satmak ıs degıl boyle ugrasmak zev verıyor adama olmayan bıseyı sen kesfettıgın zaman arabanı daha cok sevıyorsun sen su soketın nasıl cıktıgını yazarsan bende ugrasırım daha ıyı cozerız belkı benım elımde tum takım taklavat mevcut ben bu ıslerın hastasıyım bıde vaktım olsa o zaman kımse tutamaz benı malesef zaman sorunum var
abi soketin üst tarafıdaki renklli (gri renkli plastik parça) parça, soketin şase tarafında tırnak gibi birşey var onu hafif kastırıp, o plastik parçayı kapı tarafına çekince çıkacak.
eğer yapamazsan bilen birisine gösterip olayı anlayabilirsin.
o soketin sana şemasını ve açıklamalarını atıyorum.
eklentideki word belgesinde mevcut.
8 ve 11 numaralı pin olması lazım ısıtıcının.
ancak anlamadığım diğer 3 tane daha dış dikiz aynası yazan pin var onlar nedir bulamadım anlamını.
bu arada sigorta panelinide kontrol et derim. F70 yazan yer dikiz ayna rezisntansının sigortası.
bu sigortaya arka cam rezinstansından paralel çekilmiş. yani arka cam rezinstansını devreye alınca elektirik gelmesi lazım..
sigorta panel şeması:
ben yarın kontrol edeceğim kapı soketinin orasını., sende bakarsan birlikte birşeyler çözebiliriz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri