eşik lambalarının sigortası ayrıca yok diye biliyorum iç aydınlatmaya bağlı tavan lambasına paralel çalışıyo olması lazım. kapının alt kısmında inip binerken yeri aydınlatsın diye koyulmuş bi lamba
bu arada Can senin sigorta kutusunda bende olmayan röle var sanırım umarım bendede bu tesisatlar vardır.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi herelde benim sigorta kutusu dynamiclerinkifiat ı anlamak mümkün değil. belki sis lambalarının çıkışıda vardır.
--
murat abi
abi hurdalığa uğradım 3 tane gp buldum ancak kapıları full söktükleri için kablolar gitmiş.
beklemedeyiz, adama tlf numaramı bıraktım not bıraktım gelince kesin arayacak. daha öncede başka birşey için aramıştı, unutmaz yani
can oyle seyler ortaya atıyosun kı benıde hassas noktamdan vuruyorsun basımıza bırde sıs farı cıkarma ben kafayı taktımmı yapmadan duramam rahatsız olurum yoksa daha baska bırsey cıkarma vaktım olsa bunlarla ugrasmak sorun degıl sevdıgım ısler ama vakıt yok .
sıgorta kutusu benımkıde senınkıne benzıyor roleler felan galıba benımkıde senık sıgortayla aynı bı ara bakıcam .
segman ıcınde adam ararsa mail atarsın tesekkur ederım.
elearnden hangi soketin hangi pini olduğuna baktım, sonra sigorta kutusundan o soketi çıkarttım. sigorta kutusunda ve sokette o pinlerin boş olduğunu gördüm ve yıkıldımpinleri hatırlamıyorum şuan ama soket sigorta kutusunun altında. kutuyu sökmek gerekiyo(enazından çevirmek) onun içinde tırnağın girdiği metali esnettim eskisi gibi olmadı. bu benim kazmalığım tabi büyük ihtimalle
içerdiki düğme grubu içinde yazayımdüğme çalışılır duruma getirilebiliyo. ama bende onunda pini yoktu. o gruba giren sokettede kablosu yoktu.
bi vazgeçebilsemde araba sağlam kalsa
sürücü kapısı soketi kırık silikonlu bantlı filan arabayı satmaya kalksam kimse almaz
sigorta kutusu malum yukarda yazdım![]()
Konu OzzY tarafından (28/09/2010 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bugun ayna montajını tamamladık hele sukur bıttı sımdı sıra sag aynaya geldı ama daha deneyemedım cunkı hava guzel ama elektrık kontrolu yaptım bır sorun yok
kendim yapmış kadar oldum valla yapmasamda üzülmem abicim
-
eğer arabanın orijinalinde ısıtmalı ayna yoksa, rezinstans yoktur aynada.nasıl yaniarka cam rezistans tuşuna basınca sol ayna ısınmaya mı başlıyor
![]()
umarım yapım aşamalarını resimlemişssinizdir
birde bizim aynalarımızn içinde rezinstans var mı ?
yapım aşamaları bu konu içinde bahsedildi![]()
nasıl yaniarka cam rezistans tuşuna basınca sol ayna ısınmaya mı başlıyor
![]()
umarım yapım aşamalarını resimlemişssinizdir
birde bizim aynalarımızn içinde rezinstans var mı ?
Artık Fiorinolu
[QUOTE=SpyHunter33;387586]O zaman ustacım sizden gelecek olan talimatlar vede ( inşallah resimlemişssinizdir ) Resimlerle ve 43 liraya rezistanslı ayna alarak bizde bu durumdan faydalanırızŞimdiden kolay gelsin....[/QUOT
tesekkur ederım
ama arkadaslara tavsıyem sudur once panzutu soksun sonra ayna alsın sımdı bıde bakarsın hepsınde cekılı tesısat yoktur fıat ın ısını bılıyorsunuz sonra ayna elınızde kalıpta kufur yemeyelım tadbırlı olmakta fayda var
degılmı
bu arada ben bunu yetkılı servıstekı elektrık personelıne sordugumda bana verılen cevap soyle oldu sıgorta kutusundan tesısat cekılecek onun ısı cok zor ve uzun dendı bende ondan sonra konu acma geregı duydum ama sıgorta kutusuyla alaksı yok zaten tesısat panzutun altına kadar gelmıs
Sayın abicim zaten servise ne sorarsanız iş çok zor mühendislik çalışması gerekiyor ecu değişecek yeniden programlanacak tesiastlar komple sökülecek gibi işi yokuşa süren yapmak istemediğinden mi yoksa yapacağı işe çekeceği astronomik rakam için ön hazırlık mı yapıyorlar kestirmek güç. Sis farları içn 1000 lira isteyen servisler var( komple tesisat değişecek ecu değişecek yada programlanacak vs diyerek )
Artık Fiorinolu
Kesinlikle katılıyorum. peki bu rezistans kablosunun tesisatını panzutu söktükten snra hemen anlayabilirmiyiz![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri