ben 1.4 fire dinamic aracıma brc my07 kit taktırdım aracı ilk aldıgımda serviste taktırmıstım 1.5 yıla yakın oldu ama lpg bana herhangi bir sıkıntı yaratmadı kafama göre geziyorum lpgnin rahatlıgıyla başka kit kullanmadım ama brcyi tavsiye ederim.(aracı 2.el aldım garantisi devam ettiği icin servise taktırdım sanayi ile servis arasında git gel yapmamak için) bu arada benim dolum kapagıda gizli sonraan tampon ekide taktırdıgım için arkada birileri otururken pompayı takamıyolar bilginize![]()
SkyDome (Açılır Tavan) ,Konfor Paketi (Stil 0-Stil1)
, Güvenlik Paketi, Plus 4 Airbag
İşte ilginç tarafı da bu anlattığınız. Garantisi devam eden araca lpg yi taktırdınız yetkili serviste. Biz ise servise soruyoruz sizde taktıralım garanti bitmesin diye ama adamlar hayır diyor. Bunu yapan bayinin bayiliği bile son bulabilir, kesinlikle yapılmamalı diyorlar. Hani yapan yerler de yok değil ya...
Peki sizin aracınıda lpg sonrasında garantiden değiştiğiniz neler var mesela?
skydom arada takılıyodu hiç ikilemedne hatta kendileri tamir yapmayaım direk kızakları değiştirelim dediler birde enjektörler sıkıntı yapmıştı onları değştirdiler lpgde 2yıl garantili enjektörler lpg ile alakalı olabilir.. servise gitme nedenim enjektörlerle ilgili idi skydome aradan cıkmıs oldu ama garantiyle ilgili bi sıkıntı yapmadı hiç bi yer ne yaptırıp yaptırmıcaklarını tam bi sölese merkez kimse böle ikilemde kalmayacak..
SkyDome (Açılır Tavan) ,Konfor Paketi (Stil 0-Stil1)
, Güvenlik Paketi, Plus 4 Airbag
lpg garanti yi btirmiyo mu arkadaşlar ama?__? garanti kapsamı dışında kalıyolar. diğer tarfta vites arızası 3000 tl yazmışlar garanti kapsamında kalmazsa napcas??*
Aracıma Benden Önceki Sahibi Atiker Sıralı Sistem Lpg Taktırmış. Garantide Bozulmamış Halen Devam Edenn Garantim Var Ayrıca , En Son Konyadan Geçerken Atikerin Kendi Fabrikasına Uğradım Servsinde Ayarlarını Tekrar Gözden Geçirdiler Ve Maşallah Çok Memunum. Tavsiye Ederim Arkadaşlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri