Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kararsızlığım tamamen sıkıntı yaşarım diye. Sonuçta araba delik deşik oluyor. Kısacası motorun içine edermiyim
Alper çekinceni anlıyorum, haklısın da...Ama işinin ehli olmayan merdiven altı yerlerde 100 liralık şeyi 90 liraya yaptıranlar bunun cezasını cekiyor işte..Ateşlemeyi bobin kablolarından doğru yerden almayanlar, hortumların boyunu gereksiz yere uzun ya da kısa tutanlar, basit bir kelepceyi bile dogru sıkamayan yerler çok sayıda...Sanayilere bir gidin her 3 dükkandan 1 i lpg ci sözümona....Tescil olmuş memnun kalınmış yerlere git, aklın kalmasın...bahsettiğim mocan atiker taksa gene ona ve atiker taktırırım, oraya o derece güvendim ben...Taktırman şart değil, git bir gün 1 saat takıl başlarında bir tanış, Mocan ın sahibi Övünç beyle tanış , babaları Can bey, hepsi cok ilgililer ve sevecen insanlar...Taktırman şart değil, ortamı gör, begenmezsen başka yer seçersin...Motorun içine etme konusu zaten muhallakta..Bugün bakımlı bir motor en az 500 bin km yol yapar, hadi motorun içine et ,250 bin km olsun...Biraz bencillik et ve ben bu arabayı kac km kullanırım diye düşün gerisi hikaye...Taksiciler doganların 500 bin km lpg li kullandıklarını sadece üst kapak taşlattıklarını söylüyolar, kaldıki benzinli motorun revizyonu da ucuzdur...Düşünme o kadar...