Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat araç almayı düşünenlere duyurulur…

  1. #1
    pelin yüzbaş
    circles35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/09/2008
    Yaş
    46
    Mesajlar
    3
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 9

    Konu Fiat araç almayı düşünenlere duyurulur…

    Grande punto araç sahibiyim.Aracımda seyir esnasında sola çekme, hareket halinde olmadığında city modunda direksiyonda kendiliğinden sola dönüş gibi şikayetlerim mevcuttu.Aracımı 29/08/2008 tarihinde mevcut şikayetlerim nedeni ile Diyarbakır Odabaşı Yetkili servisine 40708 kmde teslim ettim.Beni gideceğim yere serviste bulunan bir başkasına ait araçla bıraktılar eksik olmasınlar.
    Aracımı 08/09/2008 tarihinde teslim aldım. Rot balans ayar için 30 YTL para ödedim. Sistemlerindeki arıza nedeni ile fatura veremediler. Yapılan işlemler ile ilgili doküman istedim ,’’ bilgisayar ortamında görüldüğü gerek olmadığı ‘’ cevabını aldım. Israrım üzerine fatura ile birlikte adresime yollanacağı belirtildi ancak henüz elime geçen herhangibi bir belge yok.
    Teslim aldığımda aracım 40841 km de idi.Aradaki 133 km farkı sorduğumda ‘’test sürüşü’’ yapıldığı söylendi. Yola çıktığımda daha büyük bir sürprizle karşılaştım.Aracım seyir esnasında sola çekmeye devam ediyordu.
    FİAT müşteri hizmetlerini aradım.Sorunumu ilettiğimde çözüm önerileri, aracımı tekrar Diyarbakır Odabaşı Yetkili Servisine götürmem oldu.
    Merak ettiğim anlayamadığım şeyler var;
    1-133 km test sürüşü ne için yapılır?
    2-FİAT yetkili servislerine bırakılan araçlar, servis dışına çıkarılıyor mu, özel amaçlar için kullanılıyor mu?
    3-Bir araç serviste 9 gün kalıp 133 km test sürüşü yapıldıktan sonra sorun giderildi denmesine rağmen neden aracın problemi devam eder?
    4-Böyle bir durumda, FİAT müşteri hizmetlerinin çözümü sadece, aracı sorun yaşanan servise yönlendirmek mi olmalıdır?
    5-FİAT yetkili servislerine ne kadar güvenmeliyiz?
    6-FİAT ın müşterilerine verdiği değer bu kadar mıdır?
    SONUÇ:Aracımı en kısa zamanda satacağım ve bir daha herhangi bir FİAT araba sahibi olmak istemiyorum.FİAT araç almayı düşünenlere duyurulur.

  2. Bu mesajı için 5 kişi circles35'ye teşekkür etti:


  3. #2
    ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/07/2007
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1.041
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

    Standart

    tabikide 133 km normal yola cıkıyorlar o kadar yapıp yapıp tecrube suruslerıne cıkıyorlar sonuta bu problem sokaklarda anlasılıcak bise degıl ama o kadar kılometre yapıp da haledılmemesı konusunda haklısınız.a.evet sonucta daha cagrı merkezi ne yapabilir ki sizin icin muhtemelen bir daha gitiginizde aynı sıkayetle ucret talep etmıyeceklerdır 3-5 kere bende cagrı merkezını aradım gayet sıstemli ve ciddi calısıyorlar yada derdınizi iyi anlatmanız gerekır tam yardımcı olmaları icin.benim gitigim servis gayet guvenılır servis eger bi konuda eksık yanlıs yada yalancıysa sıkayet edilir.bence bu problemi buraya kadar tasıyorsanız siz bir daha fiat degıl araba almayın bence fiat ne yapsın servis sucluysa musterı olarak sizin bunu belırtmenız lazım yardımcı olmanız lazım fiat servisleri denetlıyor ama her dakka da sorunsuz olcak diye bir sey yok.ayrıca bir fiat sahibi ve severi olarak bunu buraya yazmanız bence cok sacma karsılastıgınız olayla ilgili insanlarım burda aklını karıstırmamalısınız bende o zaman servisin bana sundugun iyilikleri anlatayım.almıyacaksanız da o sizin bileceginiz istir bunu buraya yazmanın amacı nedir ki.sanki fiatın sıze yaptıgı kasti bir hata var servis isinizi halletmedıyse bunu soylersınız ve olayın takıbıne baslarsınız bundan fiat araba bir daha almıcam demeniz bana biraz sacma geldı ki insanları burda etkılıyorsunuz...
    Konu ERC tarafından (15/09/2008 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

  4. #3
    ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    242
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

    Standart

    133 km test sürüşü olur mu hiç.Bunu normal karşılayan arkadaşı da kınadım doğrusu.Birine söyleseniz ..
    Konu grande26 tarafından (15/09/2008 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.

  5. #4
    ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/07/2007
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1.041
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

    Standart

    Alıntı grande26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    133 km test sürüşü olur mu hiç.Bunu normal karşılayan arkadaşı da kınadım doğrusu.Birine söyleseniz ..
    nasıl bir yargıdır bu?kınamak ne alaka yane forumun huzurunu guvenlıgınıu bozucak bise mı dedim.asıl bu cumlenızden dolayı ben sizi kınadım(ben en son rot balans ayarında 120 km yol yapmıstım ustayla beraber cunku cok yıksek hızlara cıkmamız gerekıyordu)
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

  6. #5
    Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9.484
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

    Standart

    Ercan belki İstanbulda mesafeler uzun olduğundan normak karşılanabilir(ki bence istanbulda bile çok fazla bi rakam 133 km. diğer illerde test amacıyla mümkün değil zaten bu kadar km yapması. mareanın amortisörleri değiştikten sonra 2 km bile sürmemiştir test.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

  7. #6
    ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1.119
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

    Standart

    133 km yol yapılması bence fazla... aracın 9 gün kalmasıda pek garip.. e tamam, 9 gün kaldı birde 133 km yol yapıldı diyelim... sorun niye hala devam etsinki. bence o servisi biraz sıkıştırmak lazım. kardeş birazda sende var. biraz sıkıştırmak lazım servisleri.. bırakıp gitmemek lazım araçlarımızı.. bekle başında.. bakmazlarsa aracını al çık aracını müşteri hizmetlerini ara.. bence hem servis eksik kalmış hemde kullanıcı bana göre. türkiyede biraz sıkıştırmak gerek insanları yoksa işiniz hallolmuyor....
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

  8. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  9. #7
    ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/07/2007
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1.041
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

    Standart

    ya bende onu demeye calısyorum haklı dedım ben o kadar surede o kadar km ye arabanın yapılaması bence yanlıs bunu ınkar etmiyorum kımse edemezde.servisi sıkayet etmelı demıstım bende takıbini yapın bu isin dedım.ozan abi solye dusun belkı o zman bana hakverebilirsin evet ıstaıbunda teme cıkmak ıcın bile neredeyse bir ton yol gidiyorsun ama bu ayarı tuturmak ıcın yol yapmak gerekıyor tabıkıde sonucta bir vidayı az yada cok sıkınca gecmıyor bu.sıkayet etmelı o servisi ama tutupta ben fiat alıcam satıcam edicem demek burda yanlıs bence.bende o zman soyle yazıyım servisim benle ilgilenıyor cozum bulmaya calısıyor bırdaha fiat alıcam burdan almak isteyenlere duyrulur.bir servisle bu is bu raddeye gelıyorsa o zman bazı firmaların fabrıkalarını yakıp yagmalamalı ne dersiniz?
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

  10. #8
    ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12/08/2007
    Mesajlar
    1.416
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

    Standart

    arkadaşlar bir malın daha ucuzunu aradık bulduk ve aldık, hicbirseyin daha ucuzu bazı hileleri olmadan satılamaz, bu tur seyleri kabul etmeliyiz bence, malzeme kalitesi berbat deyip durdum ben ok dogru ama bu fiyata bu donanımı sunan baska arac var mı yok o yuzden zatenbu fiyata bu donanımı alırken bazı seyleri pesin dusunup kabul etmek gerekir, ben kendimi boyle avutuyorum artık.

  11. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  12. #9
    Hakan Demiray
    dmRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/09/2007
    Yaş
    40
    Mesajlar
    213
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 269

    Standart

    Belki içimizden çok azımızın FIAT'ın direkt fabrikası ile görüşme şansı olmuş ya da görmüşüzdür. Bir fabrikanın müşteri ile irtibatını servisleri sağlar. Bir müşteri problemi için kalkıp FIAT fabrikası ile irtibata geçmez. Eğer geçerse, bunun hesabı ilk önce servisten sorulur. Yani lafın kısası otomobil üreticilerin aynası servislerdir arkadaşlar ve servis memnuniyeti servisten servise değişir. FIAT denildiğinde tüm servisleri iyi olacak değildir. Diyarbakır'daki arkadaş ise, kullandığı FIAT servisi kötü diye kalkıp aracını şehir dışındaki farklı bir servise götürecek de değildir. Götürmesi gerektiği de söylenemez. Eziyet ve ekstra harcamadan başka birşey değildir.

    Araçlarımız başta 2 yıldı, şu an ise 5 yıl mekanik garanti ile satılıyor. Yani birçok kez servisimiz ile yüz yüze oluyoruz. Aracını çok sevebilirsin. Ancak aracının tüm mekanik&elektronik v.b. problemlerini halledebilecek ve giderebilecek kadar usta değilsen, o zaman şehrindeki servisi mutlaka ziyaret edeceksin. Ancak şehrindeki serviste sürekli problem yaşıyorsan, sinirlerini germek yerine aracı satar ve huzura kavuşursun Ve gönül rahatlığı ile FIAT markasını asla kullanmayacağını dile getirebilirsin. Servis memnuniyetsizliği bu görüşüne neden olur.

    Arkadaşımızın mesajı da kimseyi olumsuz etkilemeyecektir. Ki bu görüşüne neden olanın servis olduğu gayet ortadadır.

    Servisten memnun olmayıp da aracını satıp farklı markaya geçen birçok arkadaşım oldu bu zamana kadar Gayet normal birşey bu.

    Ayrıca Uğur'a da katıldığımı dile getirmeliyim.

  13. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  14. 15/09/2008, 22:02


  15. #10
    Mehmet ÖZ
    ozmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/09/2007
    Mesajlar
    103
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    42DM100
    Edilen teşekkür: 44

    Standart

    Alıntı ercan all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir yargıdır bu?kınamak ne alaka yane forumun huzurunu guvenlıgınıu bozucak bise mı dedim.asıl bu cumlenızden dolayı ben sizi kınadım(ben en son rot balans ayarında 120 km yol yapmıstım ustayla beraber cunku cok yıksek hızlara cıkmamız gerekıyordu)
    bizim araçların 0-100 km 13,2 sn; çok yüksek hızlara çıkma. maximum 180 diyelim 30 dk (ortalama 60 km de o hıza çıkılıyor bu da yaklaşık 30 dk , 60 km dönüş = toplam 120 km)
    ara hızlanması oldukça kötü

    133 km'nin sadece tecrübe için kullanıldığına nasıl inanalım?

  16. #11
    ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    242
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

    Standart

    Muhtemelen 133 km yi 9 gün için geliş ve gidiş için 2 ile çarparsak 133:18=7.3 km falan oluyo ustanın evi..

  17. Bu mesajı için 4 kişi grande26'ye teşekkür etti:


  18. #12
    Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    44
    Mesajlar
    3.486
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

    Standart

    buraya yazılması kadar normal bir sey yok bence ee sorunlarımız burada paylasmıyacaksak bu forum neden var . bakın bakalım burada kaç kişi aracında olmayan sıkıntıyı yazmıs kacı da olan sıkıntıyı veservisle ilgili problemleri

  19. Bu mesajı için 3 kişi pdr42'ye teşekkür etti:


  20. #13
    ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    242
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

    Standart

    Alıntı ercan all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir yargıdır bu?kınamak ne alaka yane forumun huzurunu guvenlıgınıu bozucak bise mı dedim.asıl bu cumlenızden dolayı ben sizi kınadım(ben en son rot balans ayarında 120 km yol yapmıstım ustayla beraber cunku cok yıksek hızlara cıkmamız gerekıyordu)
    Ercan kardeşim 120 km de epey uzun bir mesafe.Peki acıkınca arada durup yemek molası falan da verdiniz mi? ( lütfen kızma tamamen komiğime gittiği için yazıyorum..)


    (arkadaşlar bir malın daha ucuzunu aradık bulduk ve aldık, hicbirseyin daha ucuzu bazı hileleri olmadan satılamaz, bu tur seyleri kabul etmeliyiz bence, malzeme kalitesi berbat deyip durdum ben ok dogru ama bu fiyata bu donanımı sunan baska arac var mı yok o yuzden zatenbu fiyata bu donanımı alırken bazı seyleri pesin dusunup kabul etmek gerekir, ben kendimi boyle avutuyorum artık)

    Uğur kardeşim ucuz diyorsun da senin kullandığın aracın fiyatı da 33.500 ytl
    Konu grande26 tarafından (15/09/2008 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

  21. #14
    Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9.484
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

    Standart

    Alıntı ercan all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende onu demeye calısyorum haklı dedım ben o kadar surede o kadar km ye arabanın yapılaması bence yanlıs bunu ınkar etmiyorum kımse edemezde.servisi sıkayet etmelı demıstım bende takıbini yapın bu isin dedım.ozan abi solye dusun belkı o zman bana hakverebilirsin evet ıstaıbunda teme cıkmak ıcın bile neredeyse bir ton yol gidiyorsun ama bu ayarı tuturmak ıcın yol yapmak gerekıyor tabıkıde sonucta bir vidayı az yada cok sıkınca gecmıyor bu.sıkayet etmelı o servisi ama tutupta ben fiat alıcam satıcam edicem demek burda yanlıs bence.bende o zman soyle yazıyım servisim benle ilgilenıyor cozum bulmaya calısıyor bırdaha fiat alıcam burdan almak isteyenlere duyrulur.bir servisle bu is bu raddeye gelıyorsa o zman bazı firmaların fabrıkalarını yakıp yagmalamalı ne dersiniz?
    Ercan, forumun amacı bildiğin üzere düşüncelerimizi yaşadıklarımızı özgürce paylaşmak. sende memnun olduğun/olmadığın servisleri dilediğince gündeme getirebilirsin.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

  22. 16/09/2008, 07:35


  23. #15
    Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/12/2006
    Yaş
    43
    Mesajlar
    112
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

    Standart

    Alıntı circles35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni gideceğim yere serviste bulunan bir başkasına ait araçla bıraktılar eksik olmasınlar.

    Arkadaşlar, bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum!. Bu mesajı yazan arkadaşımızın bu ilk mesajı. Bi konu hakkında bir mesaj yazmış, ama ondan sonra kendisi dışında, herkesten cevap gelmiş. Daha öncede bu tarz mesajlar çok geldi.Bir daha grande punto almıycam, grande punto kadar kötü bir araba görmedim, fiat çok kötü bir marka....daha sonra bu mesajları yazanları bir daha forumda görmedik!. lütfen bu taraz mesajlara yazdığımız cevaplara biraz dikkat edelim. Niye böyle söylüyorum, bana inandırıcı gelmiyo arkadaşlar bu mesaj!. Niye diyeceksiniz?, mesajın en çok tartışılan kısmının, cevabı yukarıda yazıyor zaten...araba nasıl 133 km test edildi?. Belki ben yanlış düşünüyorum ama, bana artyık bu tarz mesajlar inandırıcı gelmiyor. herkeze saygılar.
    Konu zaimkaan tarafından (16/09/2008 Saat 07:45 ) değiştirilmiştir.

  24. Bu mesajı için 4 kişi zaimkaan'ye teşekkür etti:


  25. #16
    Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31/01/2007
    Yaş
    44
    Mesajlar
    18.861
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

    Standart

    Bende bir kaç cevap yazayım

    Şimdi arkadaşı evine başka bir araçla bırakmışlar bu gerçekten gözden kaçmış bir başkasınnıda kendi aracıyla bırakmış olmazlarmı .

    birde rot olayında kimse yani hiç bir servis 133 km yol yapmaz yapamaz bu hafife alınacak bir km değil rot ta max yapılacak km 15 dir bu bile rottaki çekmeyi anlayacak kadarki sürenin üstüne çıkar Benim yan tarafım rot balanscıydı ....

    Birde sadece rot eksantrik ayarı için 9 gün bekleneceğini sanmıyorum en fazla bir saat acaba neden beklenilmedi ?

    Servisleri yada aracı kötülemeden önce bunlar bir araştırılmalıdır diye düşünüyorum elbette verecekleri bir cevap vardır kimse kaçamak cevap vermez ..

    iki tarafında mevzuatını dinlemeden yargıya gidilmeme taraftarıyım ,Çünkü hiç bir servis iş yapım faturasını yada ayrıntılı bilgiyi saklamaz zaten girişte fiş açılır ne yapıldı ise oraya işlenir ve teslim sırasında araç sahibine teslim edilir, siz gidin arkanızdan göndeririz demez

    Tabi yinede çok geçmiş olsun arkadaşım umarım sorunun çözülür

  26. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:


  27. #17
    Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/01/2008
    Mesajlar
    2.644
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

    Standart

    bende katılıyorum banada hıc ınandırıcı gelmedı.ben 6 ay dıyarbakırda kaldım.sehır merkezının dısında kalan tum yollar teste gayet uygun.sehır merkezıde cok cok buyuk degıl.yanı dıyarbakırda bır aracın 133 km. test edılmesı demek, o aracın rot balans ayarı yapılması degıl, aracın motorunun komple degısmesı demektır...yınede boyle bır olayın gercek olma ıhtımalı ustunde durursak burda bencec yıne suc arac sahıbındedır.arabayı oraya bırakıp 9 gun boyunca baskı yapmamak anlasılır gıbı degıl.ayrıyeten anlayamadıgım bır konu daha var.arkadasımız şanlıurfa dan katılırken aracını neden dıyarbakırdakı bır servıse goturmus acaba??? eger ş.urfadan d.bakıra aracı bırakmıssa zaten kontrol etmesı cok zor olur arabayı.yanılıyormuyum???
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

  28. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  29. #18
    Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/10/2007
    Yaş
    49
    Mesajlar
    1.503
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

    Standart

    araba sola çekiyor diye 9 gün kalıyorsa baskı balata için heralde 1 ay kalır
    GP in mirror is faster than they appear !

  30. #19
    anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/04/2007
    Mesajlar
    0
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

    Standart

    67348 pelin yüzbaş uzman (tutg) - radyodiagnostik287 şanliurfa siverek devlet hastanesi

    Fake üyelik değil dikkanizi çekerim.

    Sorun servisten kaynaklanıyor ve çözülmeyecek bir problem değil. Servisten sonuna kadar şikayetçi ol ki başkalarına da aynı şekilde davranmasınlar. 133 km çok abartı bir rakam. Aynı bu mesajını fiatın müşteri hizmetlerine gönder.

  31. #20
    Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    46
    Mesajlar
    5.209
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

    Standart

    Araç özel amaçlarla kullanılmış ya da bu kullanılmamışsa, bir başkasının aracı...
    Fatura verilmemiş!
    Yapılan işlemlerle ilgili ayrıntı içeren döküman verilmemiş!
    9 gün gibi uzun bir servis süresi sonucunda sorun çözülmemiş!

    Eğer söylenenler birebir yaşanmışsa, burada servisin sorumsuzluğu, ihmali, kuralları ihlali ve art niyeti söz konusudur... Fiat Müşteri Hizmetlerinin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Benzer Konular

  1. 45.000-50.000 TL aralığında sıfır ya da ikinci el araç almayı düşünüyorum
    uzuncocuk tarafından Alınık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj: 10/04/2012, 23:47
  2. Hoş bir anahtarlık düşünenlere....
    asimsendogan tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 21/11/2010, 13:48
  3. Dün tarih oldu… Yarın bir sır… Bugünün kıymetini bilin.
    JASMINE tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 19/05/2008, 09:22
  4. Punto almayı düşünüyorum fiat ve model konusunda yardım lütfen
    anfora35 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 37
    Son Mesaj: 16/12/2007, 22:22

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com