Alıntı ercan all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabikide 133 km normal yola cıkıyorlar o kadar yapıp yapıp tecrube suruslerıne cıkıyorlar sonuta bu problem sokaklarda anlasılıcak bise degıl ama o kadar kılometre yapıp da haledılmemesı konusunda haklısınız.a.evet sonucta daha cagrı merkezi ne yapabilir ki sizin icin muhtemelen bir daha gitiginizde aynı sıkayetle ucret talep etmıyeceklerdır 3-5 kere bende cagrı merkezını aradım gayet sıstemli ve ciddi calısıyorlar yada derdınizi iyi anlatmanız gerekır tam yardımcı olmaları icin.benim gitigim servis gayet guvenılır servis eger bi konuda eksık yanlıs yada yalancıysa sıkayet edilir.bence bu problemi buraya kadar tasıyorsanız siz bir daha fiat degıl araba almayın bence fiat ne yapsın servis sucluysa musterı olarak sizin bunu belırtmenız lazım yardımcı olmanız lazım fiat servisleri denetlıyor ama her dakka da sorunsuz olcak diye bir sey yok.ayrıca bir fiat sahibi ve severi olarak bunu buraya yazmanız bence cok sacma karsılastıgınız olayla ilgili insanlarım burda aklını karıstırmamalısınız bende o zaman servisin bana sundugun iyilikleri anlatayım.almıyacaksanız da o sizin bileceginiz istir bunu buraya yazmanın amacı nedir ki.sanki fiatın sıze yaptıgı kasti bir hata var servis isinizi halletmedıyse bunu soylersınız ve olayın takıbıne baslarsınız bundan fiat araba bir daha almıcam demeniz bana biraz sacma geldı ki insanları burda etkılıyorsunuz...
hangimizin aracı serviste 133 km yaptı.hadi yapıldı diyelimm.133 km yaptıktan sonra arızayı neden hala tespit edemediler..

bu arada sendeki bu gercekleri kabul etmeme olayı nedendir bilemiyorumm fiatan paramı alıyosun yada fiat çalısanımısın..anlamış değilimm