bugün bir deneme daha yaptım.yokuş aşağı çok iyi 185 i gördü.Ama düz yolda 150 yi geçmedi.sizce normal mi bir sorun mu var?
devir kaçtı o esnada ?
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
peki benim arabanın problemi ne ozaman?neresine baktırmam lazım.gazmı yemiyor nedir.
serviste bulurlar sorununu bence hiç canını sıkma. araba hızlanmıyorsa birçok etmenden kaynaklanıyor olabilir. ama ben çözülebileceğini düşünüyorum.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
bugün düz yolda en son 160 yokuş aşağı 180 yaptı.
Gittikçe açılıyor mudur nedir sanki.hocam kullanımla alakalı olmasın belki bugunkü performansın yol koşulların daha iyidir.
EVOEVOEVOEVOEVO
bugün benzinde kullandım belki ondandır.
el frenı cekık ve kapı acıkken nasıl bır arac 220 yapabılır sasırdım dogrusu
DEvirmetrenede bir baktır derim
Akla ilk gelen baskı balata problemi olur bu durumlarda. Servıs veya sıradan bir ustanın bile kolaylıkla anlayıp cözabileceği bir sorun. Genelde el frenini çekeip gaza basarak arabanın cekıp cekmedıne bakılır. Ancak bu sorun cozuldukten sonrada bu aracla yuksek hızlara cıkabılmek tamamen kullanıcın becerısıne kalıyor her vıteste maxımum devırı gorerek vıtes attırırsanız o sekılde mazımum hıza cıkabılıyorsanız. Bu arada aracınız standart ıse yanı yaylar kısa degılse ve genıs taban lastıklerınız yoksa o hızlara cıkmanızı kesınlıkle tavsıye etmem cunku bızım araclar cok yuksek oldukları ıcın kesınlıkle yolda durmuyorlar o hızlarda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri