aracınız kaç model? Sanki bana biraz sağır gibi geldi araba...
puntomla eğimsiz düz yolda 145 km hızı geçemiyorum.140 km hıza kadar çok rahat çıkıyor ama 140 km den sonra yığılıp kalıyor.yokuş aşağı 170 i buluyor ama düz yolda vahim anlamadım gitti.problem ne acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler
aracınız kaç model? Sanki bana biraz sağır gibi geldi araba...
2006 model 1.4 fire
Daha öncedende böylemiydi yoksa sonradanmı oldu onu belirtmemişsiniz...
oda azmış birde buna bak bakalım.
bu arada ftoshop degildir.sadecetamirci arkadaşın alacagı bilgisayarı kontrol etmek için araca bagladık.sistem kontrolü yaparken bu şekilde gözükünce aklıma munzurluk geldi okadar.
yokuş aşağı 200 e kadar yolu var en azından benimki çıkıyor 200 ebu arada ftoshop degildir.sadecetamirci arkadaşın alacagı bilgisayarı kontrol etmek için araca bagladık.sistem kontrolü yaparken bu şekilde gözükünce aklıma munzurluk geldi okadar.gerçi 200 gösteriyor diye tam 200 değildir. 185 - 190 civarı gidiyor km sapmasını düşünce.
hız iyi değildir. acil durumlar dışında yapmamayı öneriyorum herkese
--
araçta lpg varmıdır?
önceden bu sorun varmıydı?
daha öncedende bu sorun varsa kulağı sağır kalmış demektir motorun bendede bi şahin vardı sağır tepinsem gaz ın üstünde 135 i geçmiyordu
1.4 fire 8v daha fazla performans beklemeyin anca o kadar çıkar daha çıksa çıksa 180 185 yapar ama 195 yapan arkadaşlar varmış nasıl yapıyolar onlara sormak lazım
benimkide 180 i geçmiyor millet 75 bg ile 200 leri vuruyor, biraz daha açılsın diye otobanda basıyorum bazen, km 30.000lerde motoru açmanın yolu varmıdır
Konu aeron tarafından (16/06/2010 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
valla yapmıyor hocam kaç kere denedim, şimdiden sonra açılma ihtimali varmı motorun acaba
bnm 3. vites 140![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
190-200 km yapan arkadaslar var dıye bılıyorum.motor sagır degılse tamırcıye gostermenızde fayda var.
bende tamirciye gitmenizi tavsiye ediyorum ama benim anlamadığım 17 jant takan 90 lık multijetci arkadaşım strawberry sen nasıl yapıyosun 215_220yi onu anlayamadım hemde düz yolda galiba dimi ve stock motorla?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri