lpg nin beyine verdiği bir hata olmalı. benim enjektörlü unoda bu sorun olmuştu. hem lpg hem benzinde 1500 devirde kesinti yapıyordu sık sık. digiplex beyni değiştirmiştim.Sizin de sanırım lpg sisteminiz ecu'ye hata yaptırıyor.
lpg nin beyine verdiği bir hata olmalı. benim enjektörlü unoda bu sorun olmuştu. hem lpg hem benzinde 1500 devirde kesinti yapıyordu sık sık. digiplex beyni değiştirmiştim.Sizin de sanırım lpg sisteminiz ecu'ye hata yaptırıyor.
Gezgin Gp.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Arkadaşlar selam bu konuda Ender'in yanlız olmadığını belirtmek isterim. Ender sorunlarının aynısını bende yaşıyorum.Ama benim aracım benzinli hiç lpg bağlanmadı. Sorun sadece 2. viteste arada sırada yaptığı için kafama takmadım. birde kendi tespitim aracın motoru soğukken yapıyor. İnşallah büyük dert açmaz bize.
Merhaba arkadaşlar. Benim aracımda ilk başta şöyle bir sıkıntı oldu, depo doluluğu yaklaşık %10 civarındaydı. Sabah arabayı çalıştırdım yola çıktım gazı 3000 civarında kesince teklemeye başladı.
bir ustaya götürdüm sorun takozdan dedi, takozlar değişti hiç bir etki olmadı.
bir başka ustaya götürdüm bugün. Bu usta bujileri değiştirdi kablolarıyla beraber, kelebek temizlendi, yakıta enjektör temizleyici döküldü. Bu işlemlerden sonra yaptığım sürüş deneyimi şu şekilde oldu.
3000 devir civarında tekleme sorunu 3 te 1'e düştü. arabanın devrini 1000'e kadar düşürüyorum. hafif gaz verip 1500'e devri yükseltiyorum. bu noktada gazı kesince araba ççok fazla yalpalanmaya başlıyor.
sorun ile ilgili tahmini olan var mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri