Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Denız 2006-2009 model gpler 2009 sonunda veya 2010 ortasında 50 bın arac servıslere cagrıldı bu cıty arızasından dolayı haberlerdede cıktı demekkı arıza var cagırıyorlar resmen fıatın hatası ama ulkemde kımse hakkını aramaya yeltenmedıgı ıcın Allahından bulsunlar gıbı Alalhın sana verdıgı aklı kullanıp hakkını aramak yerıne butur bır bed dua ıle savsakladıgı ıcın oluyor bırısı cıkıp mahkemeye verıp kazansa kımse sıkıntı yasamaz.Fıat muhendıslerı goruyrda fabrıkada 700 tane kalmıs bu cıtyden onları erıtsınler arge ıle ya duzeltılır yada uretıme baslanmaz.Hafta ıcı tuketıcı derneklerı ıle gıt konus cevap gelene kadar
Valla haklısınız. Tatil dönüşü gelecek muhtemel olumsuz cevaba hazırlık olması açısından şimdiden izlemem gereken yöntemi araştırmakta fayda var. Bu hafta araştıracağım.

Alıntı gemlikli_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten kanımca yenı takılanlarda cıty felan değil pamuk gibi direksiyon gitti bıraz agırı geldi cıty düğmesine bas basma aynı sertlıte gibi ya ben alısamadım yada kullandıkca yumusayacak
ama cıty arzalanınca araba değişiyor belki doğru belki yanlış emin değilim ama benım arabada bı cıty ses yapmaya başlayınca frenlerde balata bıtınce fren mesafen uzarya aynı onun gibi oldu hatta sanayıye gittim dısk ve balataları değişecektim usta daha 20 bin yapar değişme dedi bu cıty takılınca fren hassasiyetı duzeldı bastımı cakılıyor araba cıty esp bir cok seyi etkiliyr bence ama emınde değilim
ESP ile ilgisi olabilir. Serviste aracımda ESP olup olmadığı 2 kere soruldu çünkü...