Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun... bence yaptır...
Arkadaşlar öncelikle herkese kazasız, hasarsız sürüşler diliyorum. Bu sabah yaşadığım talihsiz kazayı sizlerle paylaşayım. Sabah işe giderken benzin istasyonundan çıktım önümde bir ford transit kamyonet dönmek için bekliyordu, arkasına doğru yavaş yavaş yaklaşırken hapşırmamla paralel ayağımın fren pedalından kayması sonucu kamyonetin tamponuna vurdumEyvah gitti kaput diye indim ama şükür kamyonet yüksek olduğu için sadece tamponda ezik, çizik ve far ayakları kırılmıştı. Punto gerçekten sağlam arabaymış o kalın demir tampon eğildi benim arabada far ayakları haric ciddi birşey yok.
Tam 60.000 bakımını nerde yaptırsam derken birde bu çıktı
Çok üzüldüm aracımında benimde ilk kazamız Allah beterinden korusun, hepinizi saplıklı sürüşler.
Kaskoyu bozmak istemediğim için anlaşmalı tutanak tuttuk, onlar trafik sigortasından alacaklar masrafı bende kendim yaptıracağım.. Çarptığım araba ford servisinin test sürüşüne çıkardığı bir araç olduğu için ford servisine gittik servis danışmanın far ayakları ve tampon için 100 TL'ye yapalım isterseniz dedi. Düşüneyim haber veririm dedim. Sizce yaptırsam mı 100 TL'ye ford servisine ?
Yada Gebze'de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Not: Hastaysanız trafiğe çıkmayın bir hapşırık bakınız nelere yol açabiliyor![]()
Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun... bence yaptır...
Nazar varmis o cikmis, bunla gecmis olsun, Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun, benim tamponda bişey yoktu far ayağı kırıktı 2 tane, 40 liraya yaptırmıştım sanayide, tamponu boyucaklarsa yaptırın yoksa yaptırmayın.
(30 lira farı sökme takma için almışlardı 10 lirada kaynakçı almıştı)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bi kere farı orjinal almaya kalksanız tanesi 300 lira. yan sanayileri var onlar 100 lira. veya sanayide daha ucuza çıkma far bulabilirsiniz.
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
Geçmiş olsun..
Teşekkürler Arkadaşlar, far ayakları kaynatacaklarmış, birde pasta ile çizikleri giderip gerekirse rütuş yapacaklar yani komple tampon boyanmayacak. Bana 100 TL fazla gibi geldi. Bu kadar işlem için.
Allah beterinden korusun, ben yaptırırdım 100 tl'ye bence pahalı degil
StrucTuraL EngiNeeR
geçmiş olsun...
geçmiş olsun..trafikte olan şeyler bunlar..bende hapşırmadan önce şöyle yola son bir bakış atarım..malum gözler bir süreliğine kapanıyor..anlık bir durum..100 lira hiç biey bence..yaptırın uğraşmaya değmez..
Çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun
Geçmiş olsun. Bu aralar puntolarımızın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Kaza haberleri arttı. Allah beterinden korusun.
gecmıs olsun.
Hadi Abisi .)
Geçmiş olsun...
TSİ Jetta.
Geçmiş olsun bence yaptır gitsin..
Ayrıca kamyonu haşat etmişsin![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Hepinize teşekkür ederim, kartal'da tanıdığım özel bir servise bıraktım arabayı 60.000 Bakımı ve hasar olayını halledecekler, fiyat konuşmadık ama uygun olacağını düşünüyorum. Bu arada akşam evin camında bakınca arabayı görememek kötü bir duyguymuş![]()
Geçmiş olsun.. Allah daha büyük kazalardan korusun.
BY Turbo SPORT 150 HP
geçmiş olsun,ufacık bir çizik dahi üzüyor insanı ama allah beterinden saklasın
Amin, gerçekten öle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri