Arkadaşlar aracımı 2 gün öce direksiyon arızası nedeni ile servise götürdüm. 1935 tl masraf çıkardılar ve iyi niyet adı altında %40 indirim yaptılar. Aracı yaptırmadım ve müşteri hizmetlerini aradım, ilgili departmanın beni arayacağın söylediler ve bugün arandım. Telefondaki yetkili aracımın garantisinin bittiğini, gerekli indirimin yapıldığını ve daha fazla bir indirim yapılmayacağını söyledi. Ben de grandepuntoforum da birçok kişinin bu tamiratı ücret ödemeksizin yaptırdığını söyledim, o da intternetteki her yazılana inanmamamı zaten yeni model araçlarda bu sıkıntının giderildiğini söyledi. Peki yeni araçlarda bu sıkıntının giderildiğini kabul etmeniz eski araçlarda da var olduğunu kabul etmek demek olmuyor mu? Diye sorduğumda, yine garantisi bitmiş aracımdan bahsetti. şimdi soruyorum bu araca böyle binecek miyiz şimdi?

Bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaş var ve hepsi dağınık, başka başka yerlerde bir örgüttlenelim bence bir arada hareket edelim eğer %40 ını kabul ediyorsa aracın fabrikasyon arızalı olduğunu kabul ediyorlar demektir yoksa hiç kimse kendi hatası yoksa cebinden para çıksın istemez hele de ekonomik politikasını ince ince belirleyen fiat gibi dünyaca büyük şirketler!