Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
75 sonuçtan 61 ile 75 arası

Konu: City mağdurlarına emsal olur umarım...

AYDIN GÜR
    gemlikli_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 288

zaten kanımca yenı takılanlarda cıty felan değil pamuk gibi direksiyon gitti bıraz agırı geldi cıty düğmesine bas basma aynı sertlıte gibi ya ben alısamadım yada kullandıkca yumusayacak
    ama cıty arzalanınca araba değişiyor belki doğru belki yanlış emin değilim ama benım arabada bı cıty ses yapmaya başlayınca frenlerde balata bıtınce fren mesafen uzarya aynı onun gibi oldu hatta sanayıye gittim dısk ve balataları değişecektim usta daha 20 bin yapar değişme dedi bu cıty takılınca fren hassasiyetı duzeldı bastımı cakılıyor araba cıty esp bir cok seyi etkiliyr bence ama emınde değilim
    Konu gemlikli_55 tarafından (30/07/2011 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.

Deniz Hamamcioglu
    denizhamamcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    ..
    Edilen teşekkür: 114

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denız 2006-2009 model gpler 2009 sonunda veya 2010 ortasında 50 bın arac servıslere cagrıldı bu cıty arızasından dolayı haberlerdede cıktı demekkı arıza var cagırıyorlar resmen fıatın hatası ama ulkemde kımse hakkını aramaya yeltenmedıgı ıcın Allahından bulsunlar gıbı Alalhın sana verdıgı aklı kullanıp hakkını aramak yerıne butur bır bed dua ıle savsakladıgı ıcın oluyor bırısı cıkıp mahkemeye verıp kazansa kımse sıkıntı yasamaz.Fıat muhendıslerı goruyrda fabrıkada 700 tane kalmıs bu cıtyden onları erıtsınler arge ıle ya duzeltılır yada uretıme baslanmaz.Hafta ıcı tuketıcı derneklerı ıle gıt konus cevap gelene kadar
    Valla haklısınız. Tatil dönüşü gelecek muhtemel olumsuz cevaba hazırlık olması açısından şimdiden izlemem gereken yöntemi araştırmakta fayda var. Bu hafta araştıracağım.

Alıntı gemlikli_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten kanımca yenı takılanlarda cıty felan değil pamuk gibi direksiyon gitti bıraz agırı geldi cıty düğmesine bas basma aynı sertlıte gibi ya ben alısamadım yada kullandıkca yumusayacak
    ama cıty arzalanınca araba değişiyor belki doğru belki yanlış emin değilim ama benım arabada bı cıty ses yapmaya başlayınca frenlerde balata bıtınce fren mesafen uzarya aynı onun gibi oldu hatta sanayıye gittim dısk ve balataları değişecektim usta daha 20 bin yapar değişme dedi bu cıty takılınca fren hassasiyetı duzeldı bastımı cakılıyor araba cıty esp bir cok seyi etkiliyr bence ama emınde değilim
    ESP ile ilgisi olabilir. Serviste aracımda ESP olup olmadığı 2 kere soruldu çünkü...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Denız faceden bastırmak gerek mıllete bu aracı almayın cunkı cıty motor sureklı bozuluyor sonra uretım hatası degıl dıye musterıden ucret ıstıyorlar dıye sayfada yazılar yazılmalıkı Muratın cıty gıbı ucretsız yapılsın.Aydınınkını yazdım faceye
    Konu ZAK1980 tarafından (31/07/2011 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

City arızasını ceplerinden ücret ödeyerek yaptıran arkadaslar forumdan chichko nickli arkadasımız citye 1473.30 tl odeyerek servısten ücretli olarak yaptırmıs .Fakat daha sonra bulundugu ildeki Tüketici hakem heyetinin verdiği karar ile ödemiş oldugu 1473.30 tl sini FİATtan geri almış.Bu arkadaşımızın Tüketici h.h.h ne yazdığı şikayet dilekçesinin ve tüketici h.h.h verdiği kararın bir örneğini arkadaşımızdan alarak sizlerde Kendiniz adına Tüketici h.h. basvurarak ve verılen kararı (emsal) olarak sunarak paranızı fiattan geri alabilirsiniz diye düşünüyorum.Fakat su sorun olabılır t.h.h mahkeme kararı olmadıgı ıcın kesın bır emsal degerı tasımaya bılır tam emın degılım bu konuda.Bırde bu parayı ıstemek ıcın buyuk bır ıhtımal yasak bır zaman vardır 30 gun veya 6 ay bu zamanı ta olarak bılmmıyorum beyler
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

AYDIN GÜR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı

arkadaşlar facebook fiatta city arzası için duvar yazısı yazdım problem yasayan arkadaşlardan destek bekliyoruz

ali günay güre
    mervum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 zp 201
    Edilen teşekkür: 2

şubat 2009 da aracımın garantısı bıtmesıne ragmen ucretsız cıty degıstırıldı (teknomak bursa)
    temmuz 2011 city yıne arızalandı bu sefer bır servıs %50 sıne yaparız dedı. yıne teknomak bursa da şansımı deneyim dedim. %25 malıyetle yaptılar aynen fiat musteri hizmetlerinide aradım biz indirimimizi yaptık iyi niyetimizi görün. tüm bakımları serviste yatırmama rağmen %25 ödedim arkadasları okudum yarın ilk işim tüketici hakları hakem heyetine başvurup ödediğim ücreti geri isteyeceğim.sonuçlandığı gibi burada yayınlayacağım

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı mervum13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şubat 2009 da aracımın garantısı bıtmesıne ragmen ucretsız cıty degıstırıldı (teknomak bursa)
    temmuz 2011 city yıne arızalandı bu sefer bır servıs %50 sıne yaparız dedı. yıne teknomak bursa da şansımı deneyim dedim. %25 malıyetle yaptılar aynen fiat musteri hizmetlerinide aradım biz indirimimizi yaptık iyi niyetimizi görün. tüm bakımları serviste yatırmama rağmen %25 ödedim arkadasları okudum yarın ilk işim tüketici hakları hakem heyetine başvurup ödediğim ücreti geri isteyeceğim.sonuçlandığı gibi burada yayınlayacağım
    Tüketici hakem heyetıne gıder ıken dılekcenın,faturanın ve dıger belgelerın 2 adet fotokopısını cektır öyle git birsi sende kalacak ve chichko nickli arkadasımızda eger sana yardımcı olursa onun dılekcesını ve onun karar kagıdını alırsan (onun kararkagıdını kendısıne vermemıs olabılırler belkı ) fakat bir nüsnasını ona vermiş olmaları lazım o nusnada da kayıt tarıhı ,kayıt numarası gıbı numaralar bulunur dılekçenede Aynı soruna su x ısımlı kısı su tarıhte ,su ilçe hakem heyetı tarafından su sonuca baglanarak tuketı lehıne karar verılmıstır dıye bır ekleme yaparsan emsal teskıl edecegınden senın yaptıgın basvuru daha cabuk sonuca ulasır normalde 30 gunu buluyor.
    En son olarak sanayı ve tıcaret bakanlıgının web sayfasından onlıne ıslemlerden de sıkayetını bakanlıga bıldır onlarda ılgılenıyor 3 haftada yazılı cevap verıyorlar
    lınk:
    https://www.sanayi.gov.tr/Online/Default.aspx
    Konu ZAK1980 tarafından (03/08/2011 Saat 04:08 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

AYDIN GÜR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı

bugun tüketici haklarına bas vurdum verdiğim evrakların fotokopısınıde aldım neticeye göre foruma eklerim 15 günne sonuçlanır

Rmzn KHRMN
    albay_alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    42SR919
    Edilen teşekkür: 3

bugun tüketici haklarına bas vurdum verdiğim evrakların fotokopısınıde aldım neticeye göre foruma eklerim 15 günne sonuçlanır
    dostum dört gözle sonucunu bekleyeceğim;bizi de haberdar edip sonuç evraklarını paylaşırsan çok makbule geçer..Bugün 15 gündür uğraşmama rağmen 860 tl yi bayıla bayıla vermek zorunda kaldım konya koyuncu servisinde...güya yüzde 50 indirim yapıyoz diye hava yapıyorlar;inşallah biz son oluruz da başkalarıda mağdur olmasın.Saygılar...

Rmzn KHRMN
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    42SR919

Alıntı Infortion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garantisi bitmiş aracın İstanbul Kartal Medos Otomotivden city motorunu değiştirttim. Tamamen yerseniz modu. Aracın bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştı ve uzatılmış garantiside biteli 1 sene kadar olmuştu ve hiç zorluk çıkarmadan direk parçayı getirtip değiştirdiler. Şimdi bu olayları gördükçe bir kez daha Medos Otomotive teşekkür ediyorum hiç uğraştırmadılar. Ancak fatura vs vermediler yani elimde bi belge yok. Ama aracın plakasından bulunur değişip değişmediği.
    biz yedik kardeşim;860tl yi bayıla bayıla ödedik;ha uğraşmadım mı uğraştım 15 gündür;fakat %50 sinden fazlasını kabul etmediler;bundan sonra savaş zamanı...

Rmzn KHRMN
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    42SR919

kardeşim hangi evraklarla thhye başvurdun?bi de bunun belli bi başvuru süresi var mı biliyomusun?

HALİL SİNAN KAÇAR
    hsk3654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bilecik
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Arkadaşlar öncelikler merhabalar... Malum form sitemizin en fazla konuşulan konularından biri city direksiyon arızası bende bu konuyla ilgili yaşadıklarımı yazmak istedim YAKLAŞIK 2 AYDIR BU ARIZAYLA YAŞIYORUM VE SERVİS HERZAMANKİ GİBİ BENİ TAVUK GİBİ YOLMANIN PEŞİNDEYDİ.SİTEDEN BAZI ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINDAN YOLA ÇIKARAK FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM SIKINTIMI DİLE GETİRDİM VE GAYETTE SERT Bİ ŞEKİLDE)EN KISA ZAMANDADA BANA DÖNÜLECEĞİNE DAİR BİR SMS GÖNDERDİLER 3 GÜN OLDU SONUNDA BUGÜN ARADILAR,SALI GÜNÜ İÇİN 9.30'DA FİAT BOZÜYÜK OTOMOTİVDE OLMAMI SÖYLEDİLER ARIZANIN %75 TARAFIMIZDAN KARŞILANACAKTIR DEDİLER TABİ BEN YİNE ÇAMUR YAPTIM %100 OLMASI İÇİN,SALI GÜNÜ ORDAYIM AKŞAMINA SİZLERE DURUM İLE İLGİLİ BİLGİ VERİRİM...DİREKSİYON ARIZASIYLA BOĞUŞAN ARKADAŞLAR İÇİN TAVSİYEM DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN VE ÖYLE MÜŞ.HİZMELERİNİ ARAYIN KESİNLİKLEDE TAVİZ VERMEYİN...YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ÇOK TESEKKÜR EDİYORUM..
    ''HsK''

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Hayırlı olsun halil bey...

Rmzn KHRMN
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    42SR919

Alıntı hsk3654 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikler merhabalar... Malum form sitemizin en fazla konuşulan konularından biri city direksiyon arızası bende bu konuyla ilgili yaşadıklarımı yazmak istedim YAKLAŞIK 2 AYDIR BU ARIZAYLA YAŞIYORUM VE SERVİS HERZAMANKİ GİBİ BENİ TAVUK GİBİ YOLMANIN PEŞİNDEYDİ.SİTEDEN BAZI ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINDAN YOLA ÇIKARAK FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM SIKINTIMI DİLE GETİRDİM VE GAYETTE SERT Bİ ŞEKİLDE)EN KISA ZAMANDADA BANA DÖNÜLECEĞİNE DAİR BİR SMS GÖNDERDİLER 3 GÜN OLDU SONUNDA BUGÜN ARADILAR,SALI GÜNÜ İÇİN 9.30'DA FİAT BOZÜYÜK OTOMOTİVDE OLMAMI SÖYLEDİLER ARIZANIN %75 TARAFIMIZDAN KARŞILANACAKTIR DEDİLER TABİ BEN YİNE ÇAMUR YAPTIM %100 OLMASI İÇİN,SALI GÜNÜ ORDAYIM AKŞAMINA SİZLERE DURUM İLE İLGİLİ BİLGİ VERİRİM...DİREKSİYON ARIZASIYLA BOĞUŞAN ARKADAŞLAR İÇİN TAVSİYEM DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN VE ÖYLE MÜŞ.HİZMELERİNİ ARAYIN KESİNLİKLEDE TAVİZ VERMEYİN...YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ÇOK TESEKKÜR EDİYORUM..
    peki niye herkese farklı yüzdelerde indirim söylüyorlar? bana da %50den fazla yapamayacaklarını söylediler...bir daha asla fiat almam;tavsiye de etmem...

ahmet aksiyon
    askaruwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 6

bugün servise gittim ve merkezden kendilerine işçilik ve parça için %50 siz ödeyin %50 biz demişler. servis bu teklifin merkezden geldiğini kendilerinin bir şey yapamayacağını müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. ayrıca direksiyonun birgün içinde 4 defa kitlendiğini ve ilgilenilmezse kendilerini mahkemeye vereceğimi söyledim. servis ise bana tüm bakımların serviste yapılmadığı için %100 gibi bir rakam vermezler falan dedi fakat bu işin bakımla ilgili olmadığını kronik bir arıza olduğunu söyleyip servisten ayrıldım. bakalım şimdi müşteri hizmetlerinden cevap bekliyorum. bu arada bu sorunla karşılaşan arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234