hocam bizim mercedes te de oyle bi huy var geri vitesde stop edersen tekrar bindiğinde arabayı çalıştırana kadar geri vitesden çıkmıyo araba. donma değilde guvenlikle alakalı bişey olabilir
hocam bizim mercedes te de oyle bi huy var geri vitesde stop edersen tekrar bindiğinde arabayı çalıştırana kadar geri vitesden çıkmıyo araba. donma değilde guvenlikle alakalı bişey olabilir
Kesinlikle donuyor. Arkadaşlar şuan görevim gereği diyarbakır'da yaşamaktayım. Diyarbakır birkaç gündür oldukça soğuk günler geçiriyor. Sanırım geceleri -15 derece falan oluyor. Geçen sabah işe gitmek için arabaya bindim ve elimi vitese attığımda vites donmuştu. Biraz uğraştım ama boşa alamadım. Aracı öyle çalıştırdım. Yaklaşık 10 dk. çalıştırdıktan sonra yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Aynı şey direksiyon içinde geçerli. Öğlen Fiat servisi aradım aynı şikayetden arayan oldukca kullanıcı olmuş. Sizlerin başına geldi mi acaba. Sizce ne yapabiliriz. Kendinize ve Puntonuza iyi bakın.
GRANDE PUNTO 1.3 MJ. 90 DİNAMİC ROCK SİYAH
Arkadaşım sen şanzıman yağını "tam sentetik Energear MBT 75W-90" ile değiştirt serviste. Bir yerden öğrendim düşük sıcaklıklar için bu yağ birebirmiş. Pahalı olsa da farketmez çünkü şanzıman yağı sık sık değişen birşey değil.Servis olmaz derlerse ısrar et sorun çıkarmamaları lazım. Veya Selenia'nın düşük sıcaklıklar için mutlaka özel bir yağı vardır onu getirtsinler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri