Sonuçta ne çıkacak bakalım merak ettim,o kadar olmadığınızada sevindim
Ralli eğitimi almadan bende yıllarca tek el kullanırdım ama gereksiz olduğunu gördüm ve kendimi disipline ettim o konuda,çift el gibisi yok
Niye acaba
Artık Fiorinolu
tmm Sustum
Artık Fiorinolu
Nerde kalmıştık ışıktı dimi
aynı arıza ışıgı bende yandı EGR eksoz valfi arızası çıktı eger oyleyse servis temizlemek icin 300 tl çekti degişim gerekirse 1000 tl civarı dediler ben kendim hallettim.
katalizör iptali yaptırarak mı hallettiniz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Egr yi fiziksel yada yazılımsal olarak iptal edebilirsiniz temizleme derdiniz kalmaz
EGR eksoz valfi arızasında araba titrer ve stop eder. bende bu sorun yok araç normal çalışıyor .iyice kafam karıştı
Arızadan çok aracı il merkezine nasıl götüreceğinize odaklanın bence
sarı ikaz ısıgı ile yazı cıkmıyor mu?
farlarda sorun oldugunda da cıkıyor o sarı ikaz isareti
2 si farklı lambalarda sorun olunca ucgen yanıyor bu daha degısık oval bı resım ılk resımde bakarsanız gorursuuz motor arıza ısıgını
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri