Alacaksan Starjet al ben çok memnunum.Ben dağlık bir bölgede ikamet ediyorum dolayısıyla yokuş çok ama performansı göreceksin süper.Hiç 1.4 gibi değil.realistin ve taneren size de aynen katılıyorum.Starjet uzun yolda çok iyi..ben antalya konya arası 20 ykr yaktırıyorum.Ama şehir içi40 ykr yi buluyor.
40 demedim 40 ykr yi buluyor dedim)şaka maka yaşadığım ilçe engebeli olduğu için buluyor.ama antalyada 35 ykr falan klima açık.
Hocam 35 bile fazla yaw ne yaptın senbenim pederin otomatik vites 1300 kilo 1,6 arabası bile 35 yakıyor
Ne 40 ı ne 35 i yaaBen o kadar yakmıyorum şehir içi şakamı bu
![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
valla siz benim yaşadığım ilçede yaşasaydınız böle konuşacakmıydınız kardeşlerim.Buradaki yokuşlarda bazen anlık yakıt tüketiminde 20 lt yi görüyom ben.40 tl lik benzin alıom 100 km anca gidiom buralarda.aracı kısa mesafe kullanıyorum.(2-3 km)araç daha ısınmadan stop ediyorum.
öyle yazmışınız ki uzun yolda az yaktığını bilmesem arabamdan şüphelenecem
tüp taktırsam sıralı sistem olduğu ve kısa mesafe gittiğim için bana şehir içinde yine fayda sağlamayacak.
Yok ben inanmıyorum demedimkidoğrudur canım
Ben o kadar yakmasına şaşırdım sadece hepsi bu. ben arabayı servise verdiğimde, bana 77 hp likten vermişlerdi 3 günlüğüne şehir içi teslim ederken ortalamam 7.4 dü... Sonuçta dur kalk bende yaptım.
95 likler biraz fazla yakıyor o halde benim anladığım kadarıyla.
Konu Murat Gürakan tarafından (13/02/2010 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.
bnmde 100 lt de ortalama yakıtım 11.2 3 aydan beri fln...sırf şehiriçi gerçi ama abartı derecede fazla
şaka bir yana arkadaşlar dağlık ve fazla inişli çıkışlı virajlı yollarda bu değer çok normalki sanırım arkadaşımızda bunu anlatmak istiyor
aracı devamlı 2-3-4 viteslerde kullanmak zorunda kalıyor buda haliyle tüketime yansıyor
ayak hep yarım veya tam gaz buna benzinmi dayanır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
mert gerçekten starjetler şehir içi çok yakıyor.Ben antalyada da biniyorum 8.5 9.5 litre arası geziyo yakıtım.traktörcü kardeş starjet kullan anlarsın farkı![]()
coşkun abi inanırmısın vitesi 3 e dahi atamıyorum.
Arkadaşlar 77 beygir gp benim araç km de 280 300 kr şehir içi malesef böyle ama ben 97 oktan kullanıyorum bence biraz fazla ama bir çok benzinli araçlardan yinede avantajlı sayılır.. uzun yolda gayet iyi yakıyor 200 kr civarı..
çokta yaksa seviyorum arabamı.
97 oktan almanıza kesinlikle gerek yok. Sizin aracınız 95 oktana göre hazırlanmış bir araç ona göre ateşleme yapılan bir arac. Boşuna lt başına fazladan ödemenize gerek yok. Siz 97 koysanızda o 95 giibi yakıyor zaten
Önemli olanda bu zatenİsterse 2lt yaksın tar tar kamyon gibi gezeyim
zevk almadıktan sonra ne işime yaradı.
Konu GP COSKUN tarafından (13/02/2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri