arkadaşlar 97 ile 95 arasında atiklik farkı var çok denedim 97 de araç fırlıyor onun için kullanıyorum..
arkadaşlar 97 ile 95 arasında atiklik farkı var çok denedim 97 de araç fırlıyor onun için kullanıyorum..
yaw aracın performansına bayılıyorum.trafik ışığında abartısız bir kalkış yapıyorum.bütün arabalar gerimde kalmış.performansını sevince binmekte güzel oluyor)
coşkun ben anamur' dayım sen buralarda çok araç kullandın biliyorum..
buraların sahillerin yolları berbat kışın mahvoluyor..
coşkun abi Isparta sütçüler ilçesi var ıspartanın güneyinde antalyaya yakın engebeli bir ilçe.ben orada çalışıyorum.Ispartalı biri görürsen sor anlatsın sana)
ahh ahhhh
ben şöförüm diyen kim varsa silifke gazipaşa arasını birkere geçsin diyorum başkada birşey demiyorum
türkiyenin doğusu batısı her yerine
ziganasında yağdonduran geçidine sakaltutandan kop geçidine her yerine
gittim fakat silifke gazipaşa arası kadar nalet bir yol görmedim
300 km lik yolu 7-8 saatte alıyorduk 4-5 vitesleri unut 15 km in 15 km çık tam sağ viraj hemen peşinden tam sol viraj düzlük 300 km boyunca yok denecek kadar az belki yolun 20 km si kadar
e burada tüketim benim diyen arabanın 10 litrenin altına düşmez aklınız varsa bu yola gece girin gündüz başınızın derde girmesi içten bile değil
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri