Merhaba Arkadaşlar.. Benim aracım 1.3 mjt 90 hp Gp Fun 2009 model 2250 kmde şu anda. Bir sorunum var aldığımdan beri hissediyorum bunu ve artık bununla ilgili kesin olduguna dair kanıya vardım. Sorunum şu; Araçla 50 km,60 km ve hatta 30 km\h hızla seyrederken (hız değişimi gözetmeden) bile gaz pedalına dokunmakla birlikte ya da dokunmadan yaptıgım direksiyon manevralarında aracın kuyruk kısmı resmen yüzüyor bir yunus kuyruğunun denizde sağa sola atması gibi ya bu bana hiç normal gelmiyor yani düz yol ve viraj girişlerinde. Bir fark var onu da aktarayım, gaza basarsam eğer mesela yokuş virajın içindeyim 2ye alıyorum arabayı 1de kalktım 2 ye aldım yokuş ve viraj ve arabanın yemesi içinde bastıgım için önce ön taraf kendisini atmaya başlıyor sonrasında arka taraf bu harakete istinaden kayıyor. 2.si ise gazsız bile olsa çokta ani olmayan manevralarda arka kuyruktan kayma yapıyor. Şimdi gelelim asıl önemli noktaya ;

Yani benim bildiğim hissettiğim kadarıyla o kadar fazla ani manevra yapmıyorum şikayetim şu , eğer bu araca bu kadar para verip aldıysam ve özellikle "Fun" aldıysam ( yani spor süsp. 195 brdgstne trnza er300 ) bunun olmaması lazım ya yani bigün ölcem bi yerlerde ya da vuracam arabayı o olacak. Bu sorun için arabayı servise götürmeyi bile düşünüyorum.. ve lütfen bu konuda görüş ve yardım bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden...