bak şimdi
kimmiş bu çok merak ettim
Çok çok teşekkürler haklısınız açıklamalarınızla olayı anladım.
Doğru tutunduğu ve hareket edemediği için stop ediyor balata bitmiş olsa devirde de değişim olmaz tutunma olmadığı için ben özel telefonunuz yakın ortak bir dostumuzdan alacam büyük ihtimalle bayram sonu gibi sizi rahatsız ederiz.
Zaten ortak arkadaşın kim olduğunu tahmin edemiyceksiniz ama duyduğunuzda eminimki güleceksiniz, yardımlarınız için çok teşekkürler sormadam bu balat bitik diye yenisini takdıracaktım ayarlarında umarım sorun olmaz iyi geceler...
bak şimdi
kimmiş bu çok merak ettim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Deşifre etmiyim özelden...
Geri vitese bazen geçerken önce birinci vitese sonra geri vitese takmak zorunda kalıyorum bende acaba debriyaj balatasımı bitiyor diye düşünüyordum servis sorun yok dedi bende bugün iki sefer 4.vites testini denedim hemen stop ediyor
bi sitede okudum hidrolik yağının az olduğu durumlarda fren ve debriyaj için yeterli olmaması durumunda da debriyajın üstten kavradığını yazıyordu bi bilgisi olan varmı??
yanlış
hidrolik azaldığında debriyaj ayırma görevini yerine getiremez vites geçişleri
zorlaşır cartlama diye tabir edilen dişli sesi gelir
eğer hidrolik çok eksildiyse pedal yumuşar bom boş hissi verir sistem hava yapmıştır hidroliği tamamlasanız dahi sistemin havasını almanız gerekir
kavramanın aşağıda veya yukarıda olmasının azalan hidrolikle bir alakası yoktur
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bende honda vtec den sonra hem 6 ileri hem kavrama ve geçme olarak baya zorlandım ama alışınca gayet zevkli geldi ayrıca bu araçlarda kesinlikle yarım debriyaj yapmayın ayak debriyajda gitmeyin temelinde amacı performans olmadığından aracın ona göre yapılmış çok dayanıklı değil ama normal kullanımda 50000 km rahat yapmalı bence
merhaba arkadaşlar 90hb 2007 model grande punto kullanıcısıyım.geçenlerde arkadaşın punto suna bindim adam nerdeyse 2.vitesle kalkıyor.benim aracımda tümsek için yavaşladığımda dahi 2.vitese aldığımda araba stop edecekmiş gibi bayılıyor.sizce debriyajdan kaynaklanan bidurum olabilirmi.
2. vites ile kalkış için yarım debriyaj ile bir süre gitmek gerekir. bende arada sırada çok yavaşlayınca 1. e atmak yerine 2. vitesten kısa süreli yarım debriyaj ile ilerleyip gidiyorum. balata ile alakası yok yani sizin durumunuzun. tümseklerde yavaşlayınca ya 1. vitese atın yada 2. vites ile sürati fazla düşürmeden yarım debriyaj ile aracı kaldırın.
75 hp lerde hız 20 km nin hafif altında iken 2. viteste devir 1000 rpm civarı oluyor. 90 lıklarda devir biraz daha aşağıda olabilir
benim aracımda arkadaşlar her zaman olmamakla beraber çoğu zaman 1den 2ye geçerken debr. ayağımı çekerken (benim hızlı veya yavaş çekmemden de olabilir ) araç silkeliyor diğer yüksek viteslerde olmuyor dbriyajdan ayağı hızlı mı yavşmı çekmeliyim beraberinde servise 60 bin bakımına gittim debryj yukarıda kavradığını söyledim baktılar sorun yok dediler ama aracı aldığımda debr biraz daha altta kavrıyordu
opel kia hyundai vs araç kullandım onların debriyajları hızlı çeksemde silkelemiyor ve altta kavrıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri