Alıntı imdesign Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kabLoLar kapı eşiğinin aLtından çekiLirde onu sökmek biraz profesyoneLLik istiyor
tampon iLLaki söküLür birde deLik açmak için aLete ihtiyacın var onun orantısını vermek için öLçü aLetine feLanda yani kısacası 20-30 TL. ye haLLettirirsin boşuna maceraya girme
evet nasıl sökülüyo diye denerken sağdakini kırdım (önceden)

tamponu delmek için gerekli matkap ucu kutuda mevcut

Alıntı drama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç bir fikrim yok ama hangi marka, hangi model aldın diye merak ettim.
DealExtreme: $29.99 Gray Parking Sensor/Radar Kit (DC 12V~24V)

(özellikle gri aldım araç rengiyle aynı olmasa bile siyah kadar sırıtmaz boyanmış gibi olursa süper olur )

Alıntı zetalpzet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 6 ay önce taktırdım.takma esnasında tampon sökülmüyor tampona yapışkanlı şerit çekildikden sonra yerleri belirleniyor ve park sensörü kutusundan çıkan uç,matkapa bağlanıyor ve deliniyor kablolar ise bagaj içinden stopların olduğu yer açılarak yerleştiriliyor.en son olarak da ekran kısmı kapı içlerinden arka kısma götürülüyor.özellikle tamponu delme işi profosyenellik istediği için denemeni katiyen tavsiye etmem esnek olduğu için matkapla fazla bastırmanla tamponu çatlatabilirsin takma işi 20 dk sürüyor mutlaka ama mutlaka işi bilen birisine taktır.takma işlemi için 50 lira isteyende oldu ama sanayide 25 liraya taktırdım.en azından istenilcek fiyat konusunda sana yardımı olur.
teşekkürler bu durumda pek denencek bişey değil

Alıntı zetalpzet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gittigidiyordan 39 liraya aldım 6 aydır kullanıyorum ve hiç bi sorun yok inanılmaz bi kolaylık almanı şiddetler tavsiye ederim.eğer almak istersen özelden mesaj at sana linkini gönderirim
linki paylaşırsanız sevnirim fiyat baya uygunmuş