kesinlikle bozulmaz, benim ki bozulmadı. zaten dısarda taktırmak daha mantıklı güvenilir bir yer tabi. cok daha ucuza gelir. 150 lira civarına lcd ekranlı taktırabilrsin
bendeki park sensörü bu mesela.
![]()
Merhaba Arkadaslar.
yaklasık 2 gun once sıfır km Grandepunto 1,3 75Bg 3K Fun için spariş verdim.Araç üzerinde park sensörü gelmiyor. Kendim aracı teslim aldıktan sonra farklı bi yerde park sensoru taktırsam garantiyi bozarmıyım acaba?
Teşekkürler.
kesinlikle bozulmaz, benim ki bozulmadı. zaten dısarda taktırmak daha mantıklı güvenilir bir yer tabi. cok daha ucuza gelir. 150 lira civarına lcd ekranlı taktırabilrsin
bendeki park sensörü bu mesela.
![]()
Konu siromar tarafından (07/04/2009 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
StrucTuraL EngiNeeR
Hayır neden garanti bozulsunkiGayet tabi taktırabiirsiniz..
dışarda yaptırmak iyi güzel de boyatmak istesen dışarda uygun renkte boya bulabilirmisin?
Bence dışarıdaki yerde sensörler boyanıyorsa bizim araçlarımızın boya kodunu söyleyince aynı renge kolayca boyarlar.Tabi dediğim gibi sensörleri boyuyor olmaları gerekir öncelikle...
Onur garanti bozulmaz, dışarda taktırıp arac rengine boyatabilirsin, boyanın 1 kat geçilmesi yeterlidir sensorun ustunden...
Garantinin bozulacağını sanmıyorum aracın renk kodu ön kaputun içinde yazıyor kaportacılar aynı renkten hemen hazırlatıp sensörleri boyayabiliyor ben kablosuz park sensörü taktırdım gayet memnunum öndeki cihaz güneş enerjisi ile şarj oluyor
ModaCar Güneş Enerjili,Kablosuz,Tesisatsız Park Sensörü 341143 - Oto Aksesuar - Ealbeni.com : En Ucuz, Akıllı Alışveriş : bilgisayar, oto aksesuar, cep telefonu ve daha binlerce ürün ealbeni.com'da
Bozulmaz bence de. Ama boyatma konusunda sprey boyaları kullanıyolar daha çok bu yüzden renk tutmayabilir ve soyulabilir. Park sensörlerini alıp orj. boya ile boyatabilirsin ama dikkat etmen gereken her sensör boyanmıyor.
arkadaşlar aracın garantisini bozmuyor ama sözde park sensöründen doğacak arızalarda garanti dışı kabul ediliyormuş.bunlar servislerin üçkağıdı olabilir.bence servisle görüş ankarada 100 ytl ye boyasız 120 ytl ye boyalı takıyorlar.
co-pilot kiti alırsan aracının renginde geliyor. Park sensörleri......
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
yaklaşık 2 haftadır park sensörü araştırıyorum.dün bi tane sipariş ettim bu modelin daha ucuz yok AUTOMANN PARK SENSÖRÜ 4 LÜ LED EKRAN ŞOK FIRSAT, #16828277 Gittigidiyor.com siyah ve gri olmak üzere renk seçeneği de var.bugün taktırıcam.eğer istersen ilerleyen zamanlar da cihazla ilgili görüş paylaşabiliriz
Birmotlarda (en azından Ankarada)şu anda kampanya var, garanti süresini uzatanlara beleş park sensörü takıyorlar. Normalde 150 kamerasız, 200 kameralı olan modelleri. Uzatılmış garanti yoksa şimdi uzatmanın tam zamanı![]()
hocam bende bugun yarın gideyim garantiyi uzatayım diyordum ama birmotların haberi yok bu kampanyadan nerede garantiyi uzatıp sensör taktırabilirz. dualogic vites sorunuda yaşıyorum çünkü.
Ben de geçende annemin araca taktırdım 100 lira civarına. Ekran felan yok da bu aralar sorun var. Geri vitese takınca engel olmasa bile ötüyor. Araç hafif kıpırdayınca felan ötmeye başlıyor sorunu anlamadım. Alırken de tam denemedim mi nedir. Geri götürcem bakalım.
Taktırdıktan sonra iyice deneyin mutlaka.
Tüm Birmotlarda varmı acaba bu park sensörü kampanyası?
Ankara Yenimahalle Birmot'ta vardı en son uğradığımda, başka Birmotları bilemiyorum.
Ben de Birmot tan 100 liraya eklettim
ben aracı aldığım gün Gürses'te 100 liraya taktırdım araç renginide boyadılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri