bünyamin usta die biliyorum.buarada devir hızı hakkında yanıldığımı düşünen varsa bana yazsın 2009 model 1.4 8v active bi punto boş iken 110 yaptığında devir kaça çıkıyo?4000 den az diyen varsa ben hemen arabamı servise vereyim baksınlar.yine diyorum araç eskiden o hızda 4000 devire çıkıyodu şuan 3500 devre biraz arabadan anlayan sebebini bulur,kimse şimdi dişli çapından falan bahsetmesin,yada düzgün lpg takılmış bi puntonun üstüne çıkıp denesin.
Uğur, araca uygulanan lpg performansı olumlu ya da olumsuz etkileyebilir tabiki ama kavrama sistemi sorunsuz çalışan bir aracın aynı viteste ve aynı devirde göreceği hızı da aynı olmak durumunda.Belki sözkonusu devre daha kolay ya da geç gelebilir dediğim gibi bu performansla ilgili ama vites-devir-hız birbirine bağlı değerler.LPG öncesi ve sonrası değişmez...
ben inanmama hakkımı kullanıyorum, ve kafası karışan arkadaşlarımı baskı balatasında problem olmayan bir aracta boyle birsey olmasına en ufak bir ihtimal olmadığı konusunda bilgilendirmek istiyorum.
Saygılarımla.
inanıp inanmamakta haklısın ama allahtan arabayı sıfır aldım 2800 km benzinde kullandım sonra ankarada lpg taktırdım ve şuan araç 9050 km de ve bu kadar yolu 1,5 ay içinde yaptım bukadar zamanda gördüğümü yazıyorum.yinede isteyen inanmaya bilir kaldıki kimseyi inandırma zorunda değilim aracımdanda şuanki performansındanda çok memnunum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri